Hogyan tudnám növelni az önbizalmát?
Milyen rendes arc vagy, hogy próbálsz segíteni neki :D
Nekem így elsőre az jutott eszembe, hogy menjetek ketten csajozni, ha szótlan csaj előtt vond be a beszélgetésbe, ne oltsd be, viccesen utalj a csajnak, hogy milyen jó arc a haverod (persze csak így lazán, egyszer, ne őt fényezd, az furán néz ki), így feloldódik, és ha kap pár pozitív visszajelzést csajoktól tuti lesz önbizalma, az élet más területén is.
19/F
Köszi, de nemhiszem hogy jó ötlet lenne, mert ha ottvan a csaj+ő+én akkor mégjobban zavarban lesz a csaj előtt (ezt onnan gondolom hogy ha van egy csaj akitől akarok vmit akkor nem szeretek vele mások társaságában ismerkedni). Azért majd ha lesz neki vki akk megpróbálom megcsinálni, hameg nagyon zavarban lenne akk lelépek. Egyébként nekem is csak azért lett vmivel több, mert én is kaptam pár pozitív visszajelzést csajoktól. Egyébként nekem egy évvel ezelőtt még annál is kevesebb volt mint most neki.
Esetleg tudnátok még írni ötleteket? :)
Dicsérd. Persze amikor csak lehet, őszintén tedd.
Haver, milyen jól áll neked ez a póló!
Öcsém, komolyan, ez a nadrág, pont a te fazonod!
De faszául belőtted ma a séródat, milyen márkájú zselét használsz mostanság?
Ember, a zöld a te színed! Át se öltözz suli után, megyünk bulizni, a város összes csajának látnia kell milyen k*rva jól nézel ki ma!
Egyébként az önbizalomhiány a megfelelési kényszerből jön, pl ha valakit sokat bántottak már alaptalanul, mondvacsinált indokkal: "...és különbenis hogy nézel ki, fiam?" - pedig tök korrektül fel van öltözve. Talán azt kéne megértetni vele többek közt, hogy igazából senkit sem érdekel, milyen vagy mit csinál a másik ember, mindenki a leginkább saját magával van elfoglalva. Különben meg iskola ez, nem showműsor.
nekem van önbizalmam, de ez könnyen megváltozik, ha nem vagyok elégedett a külsőmmel! (és szerintem mindenki így van vele) a spanod tutira jobban érezné magát egy kis változástól, h elfelejtse a régi énjét! csináltasson vm jó kis fazont a hajából, nyomkodja ki a bőrhibákat az arcán, foglalkozzon a külsejével,vegyen divatos ruhákat, és ha ráér, gyúrjon egy kicsit. Valószínűleg gyengének érzi magát, a kortársaihoz képest. Ha tetszeni fog magának, tuti megnő az önbizalma! a csajozás meg nemjó ötlet, mert a legtöbb lekoppintja a srácot, és csak rosszabbodna a helyzet. sok sikert
16F
Ez egy kemény kor. Ez is egyébként társadalmi probléma és szerintem idővel ez a jelenség erősödni fog. Persze mire karakteres lesz a váltás te már apuka leszel. De nehéz is menőnek lenni amikor annyi sz@r elvárásnak meg kell felelni ebben a korban. Öltözködj menőn, a tinipiscuknak bejön a kocsi stb stb stb... és akkor még legyél vicces egyszerrre férfias de kisfiúsan bájos .....
És még így is a veled egykorú csajok a gimiben valszeg a 20+ -os korosztály részesítik majd előnyben. Már azok akik általában úgy ránézésre kellenének.
Lehet jönni a dumával, hogy a normális csajok nem így és amúgyis meg hablabla... De ez a jelenség egyre növekvő mértékben jelen van. És még ha sok csaj nem is ilyen, de tutira van párezer nagykamasz srác akinek azért nem lesz barátnője, mert nem "alacsonyodik le" a saját korosztályához. Még ha az idősebbet nem is hajtja.
Te meg ott vagy 14-17 évesen és a kortárscsajok olyan pasikra vadásznak akik ellen látszólag, vagy első körben nincs esélyed. Amíg össze nem törik a szívecskéjét. Akkor várhatsz a lepattanó labdára ugye... Mert az embert 16 évesen viszont quvrára nem a 12 éves csajok érdeklik.
Mondd meg neki, hogy 4 év múlva az idióta tinipiscák közül megkaphat minden 3.-at. Ráadásul pont azért fogja akkor őket, megkapni amiért most nem. A kora miatt.
Legalábbis ez is egy szemlélet.
"És még ha sok csaj nem is ilyen, de tutira van párezer nagykamasz srác akinek azért nem lesz barátnője, mert nem "alacsonyodik le" a saját korosztályához. Még ha az idősebbet nem is hajtja."
*akinek azért nem lesz barátnője, mert a 16-os csajok nem alacsonyodnak le az ő (fiú 16) korosztályához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!