Hogyan lehet az önbizalmat, önbecsülést növelni?
Vannak apró trükkök.
Én pl. nem vagyok elég céltudatos, kitartó ahhoz hogy elérjem a céljaimat. Tudom hogy több van bennem, mint amit eddig elértem 27 éves koromra.
Én azt csináltam, hogy kerestem olyan idézeteket híres emberektől, amelyek az én problémámhoz illenek. Kinyomtattam a hírességek képeit, alá beraktam az idézeteket és ezzel kidekoráltam a szobámat. Mivel rengetegszer látom és olvasom a gondolatokat, egyre jobban rögzülni fog bennem, hogy milyennek kell lennem.
Biztos vannak olyan zenék, amik nagyon szeretsz, mindig feltöltenek energiával, motiválnak. Hallgasd ezeket minél többször!
Olvass olyan könyveket, amik a te problémádhoz passzolnak!
Ezek kis dolgoknak tűnnek, de szerintem működnek. Tudat alatt hatnak és irányítják az embert helyes irányba.
Köszi ark a linkeket,máris belemélyedtem. :) És sajnos magamra ismertem. :/
Delfildo,én is hasonlóképpen érzem,h több van bennem mint amit mostanában kezdek az életemmel. Ezeket pedig folyamatosan alkalmazom-ejj,még egy közös pont :)-,mivel nekem mániám az idézetek olvasgatása,a zene,és minden amiben magamra vagy a problémámra találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!