Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is szokott ilyesmi...

Veletek is szokott ilyesmi előfordulni?

Figyelt kérdés

Hogy mintha a gondolataid hirtelen valóra válnak?

Például ma is történt egy ilyen eset velem: Ugye én magán úton tanulok németet egy tanárnővel, és pont ma lett volna órám. Mielőtt elmentem volna böngésztem egy kicsit a neten, és találtam egy képet ami megihletett, arra gondoltam milyen jó lenne most rajzolni, de nem lehet, mert kell mennem. És rögtön utána csörgött a telefonom, és a tanárnőm hívott, hogy bizonyos okok miatt nem tudja megtartani az órát.

Van még több ilyen történetem, de most nem írom le őket.

Vagy például megy a tv, én meg beszélgetek anyuval, és kimondok valamilyen szót, és rögtön utána a tv-be is azt mondják, pedig teljesen más témáról beszélgetünk. És z nagyon gyakran előfordul, szerintem mindent véletlennek betudni sok.

Másokkal is előfordul ilyen? Van rá valami magyarázat, vagy ez teljesen normális?

2011. jan. 25. 19:52
 1/5 szamóca. ***** válasza:

sok a véletlennek betudni? minek tudod be? rokoni szállak főznek urigellerhez?:D

szerintem teljesen normális, nálam is midnennapos, sűrűn előfordul...

2011. jan. 25. 19:59
 2/5 haggyámán ***** válasza:

Nagy számok törvénye.

Előbb írtam egy válaszba, hogy duplafedeles diffúzor, rögtön utána egy autóreklám volt a tv-ben.

2011. jan. 25. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Simán előfordulnak ilyenek. Velem meg barátnémmal is szokott olyan lenni, hogy ugyanarra gondolunk. Volt, hogy kérdezte, mit rajzoljon aztán elkezdte csinálni, én meg csak úgy elkottyantottam, mit lehetne. Erre fölkapta a fejét, hogy pont annak a témának állt neki.

Mindegy, ez eléőben elég félelmetesnek szokott tűnni. De teljesen normális.

2011. jan. 25. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Multkor mondtam anyáéknak egy nyulas viccet amin nagyon röhögtünk,csönd lett röhögés után és megszólaltak a tvben: Most ugrik ki a nyúl a bokorból! meg van az hogy gondolkozok és a gondolatomban kimondott szót mondják ki,vagy amit épp kimondok azt mondják ki a tvben,ezek mindennaposak :)
2011. jan. 25. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen dolgaim.. Én jókat mosolygom rajta általában.

A fő példa ami mindig visszaköszön az az, hogy mikor tanulok valami új szép magyar kifejezést valamire amit azelőtt még soha életemben nem hallottam és aznap vagy másnap visszahallom a rádióban vagy a tv-ben.. Egy olyan szót amit azelőtt még soha sem hallottam... Az elején azt hittem,hogy azért van ez, mert amíg nem ismertem az agyam szelektálta, mint bejövő infot és nem figyeltem fel rá, de nem. Túl sokszor történt már meg!:)

És ilyen tanáros megoldásom nekem is volt már párszor..

Vagy mikor megfogom a telefont, hogy hívok valakit abban a pillanatban az a valaki akit akartam hívni épp hív...

És fordítva is van így, mikor az a válasz jön, hogy "épp most akartalak hívni, vagy épp most gondoltam rád":)

Én ezt nem a nagy számok törvényének tudom be.. Igazából számomra megmagyarázhatatlan dolgok ezek, de nem is akarom megmagyarázni elég ha vannak!:D

A nagy számok törvénye akkor lép életbe , ha parkoló helyet keresek például valahol...

2011. jan. 26. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!