Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lesz valaki "jófej"?

Mitől lesz valaki "jófej"?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vok az ötletekre,várom a véleményetek!
2009. febr. 4. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Rendes, humoros, meghallgatja a másikat is. Tehát csak pozitív tulajdonságok :D
2009. febr. 4. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Ízlésesen poénos, ám tud megértő, és komoly lenni, ha úgy adja a helyzet, laza, nincsenek gátlásai, nem visszahúzódó, vannak erkölcsei, benne van a bulikban, stb. Annyira nem lehet tanulni, max. kicsit formálni magadban a fentebb leírtakat, de erre igazándiból születni kell.
2009. febr. 4. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Olyan tulajdonságai vannak amikkel "elbűvöli" a másikat...Ezalatt értsd azt hogy megértő, humoros, rendes, meghallgat és ha kell tanácsot ad stb...:)
2009. febr. 4. 21:52
 4/7 yuda ***** válasza:
79%

-csak hozzáfűznék:

ez adottság,tehát úgy értem,azt adja az ember mint amilyen,úgysem tudja megváltoztatni a személyiségét,mert az egy hozott dolog.Természetesen lehet alkalmazkodni a körülményekhez,vagy valaki igyekezhet,hogy megfeleljen másoknak,de alapvetően úgyis olyan amilyen-ezen sokat nem lehet változtatni,legfeljebb csiszolgatni kicsit.A túlzott megfelelni vágyás természetellenes légkört teremt.

Azok akik "jófejek",általában magukat adják és természetesek, tehát nem akarnak másnak látszani,hanem tényleg ilyenek.Hosszú távon úgysem lehet becsapni az embereket.

2009. febr. 5. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyentol fugg. Aki nekem jofej az lehet hogy neked nem az. Szoval szerintem a jofejseg, azon alapul, hogy mennyire felel meg azoknak az elvarasoknak amik a masik felnek vannak.
2009. febr. 5. 20:40
 6/7 anonim válasza:
Én elég sok embert ismerek, akikről rengetegen tarják úgy, hogy "jófej". Valójában számító, bunkó érdek emberek. Akiknek nem mindegy, hogy akivel lógnak azon pl promod vagy gucci felső van, akiknek pl luxus a köszönés, stb. Én szerencsére távol tudom tartani magamtól az ilyen embereket. Ezzel csak azt akarom mondani, a jófej fogalma mára eltorzult. Nekem az a jó fej, aki mosolyogva köszön, aki végig hallgat, aki becsületes(ma már ez sajnos nagyon ritka), akinek a barátság nem csak presztízs, hanem lelkiismeret kérdése is, és még sorolhatnám, de mindenkit ki kell ismerni. Sajnos sokszor kiderül egy jófej emberről, hogy valójában ő is csak magának kapar.
2009. febr. 6. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
#6!Milyen igaz,teljesen egyetértek!;-)
2012. szept. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!