Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz? Bővebben lent.

Nagyon gáz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
3éve nincs pasim :/ én szeretnék de akik tetszenek nem viszonozzák,nem értem pedig mindennap megteszek mindent hogy jól nézzek ki. 17/L
2011. jan. 24. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

11:41 vagyok

"néha ajándék nem megkapni amire vágyunk"

vannak póruljárt lányok a bulizós ismerkedésből, talán okkal nem engednek el. keress mást a lovas egyesületen kívül. a netezés meg még mindig ott van kézenfekvő megoldásnak.

2011. jan. 25. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Az életed nem ér semmit!:) Ezen jót nevettem most:D Pusztán egy ilyen kis csekélység miatt erre a következtetésre jutottál?:) Ejnye, ejnye! Nem kell ennyire forrón enni a kását. Majd eljő az akivel együtt leszel több évig és jó lesz minden. De erre várni kell és nem szabad feladni azt se, hogy te igen is szeretnél valakit magad mellé!

Mellesleg, minél jobban szeretnéd és minél később jön össze annál édesebb lesz akkor, mikor végre bekövetkezik a várva várt siker!;) Szóval kitartást!

Ui.: Nekem már fogalmam sincs milyen rég nem volt barátnőm, de pont nem hiányzik. Kell illetve kellet is nekem ez a néhány év, hogy magammal foglalkozzak kizárólag.. És nem vesztettem szerintem semmit.

Kikupáltam magam tehát ez azt fogja eredményezni, hogy jobbnak érzem magam ami egyenesen arányos azzal, hogy az önbizalmam is nagyobb lett ami nagyon pozitív a barátnő terén, hiszen sokkal szebbekkel, jobb nőkkel is elmerek kezdeni beszélgetni....

2011. jan. 26. 01:38
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat elgondolkoztam és igazatok van,várok nem fogom erőltetni..:Dmajd eljön az ideje :D de azért még jöhetnek válaszok.
2011. jan. 26. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!