Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz? Bővebben lent.

Nagyon gáz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
3éve nincs pasim :/ én szeretnék de akik tetszenek nem viszonozzák,nem értem pedig mindennap megteszek mindent hogy jól nézzek ki. 17/L
2011. jan. 24. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha te gáznak érzed, akkor az
2011. jan. 24. 19:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Pfh,miért lenne ez gáz?Majd meg találod aki viszonozza,csak idő kérdése,addig is érezd jól magad,használd ki amíg egyedülálló vagy,szórakozz,bulizz a barátnőiddel stb.:-)
2011. jan. 24. 19:40
 3/13 anonim válasza:
45%
3 éve egy csávó se akart rádmenni, aki jó volt , az gáz.Gondolom csúnya vagy.
2011. jan. 24. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:

"mindennap megteszek mindent hogy jól nézzek ki"

Ez a baj. Túlságosan erőlködsz.

Amúgy ez a "minden" mit jelent neked?

2011. jan. 24. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen megmondjam hány pasim volt? pontosan 0.

főleg az azt megelőző 3 évben..

nem csak a kinézet a fontos, vegyél észre olyanokat is, akik nem a kör közepén állnak, nem minden lány utánuk fut. a hétköznapi fiúk sokkal kevesebb csalódást okoznak, és sokkal érdekesebbek.

ja és még nem maradtál le semmi fontosról, ne aggódj

2011. jan. 25. 02:08
 6/13 anonim ***** válasza:

19:31

"hogy jól nézzek ki" - a szerelem nem a férfi nadrágjában kezdődik, így csak alkalmi eszköz vagy.

02:08 felpontozva

sajnos még mindig sokan erőlködnek, mert a vagányoktól elvárás, hogy 10 évesen a wcben egy vizilóval meglegyen az első. és minden hónapban a bárpult mögött az aktuális.

valószínűleg aki 3 éve volt, az sem volt igazán tartalmas. igazi szerelemre találni nagyon nehéz, ezért akar mindenki szerelmes lenni az "aktuális pasijába", aztán pár hónap múlva úgyis vége. nincs értelme erőltetni olyannal, aki iránt nem érzel erősen és ő sem viszonozza. azt pedig egy tapsztalatlan embernek nehéz meghatározni, hol a határ a fellángolás és a tartós égés közt.

2011. jan. 25. 11:41
 7/13 A kérdező kommentje:

vannak jelentkezők de egyszerűen nekem nem jönnek be..:S

amúgy nekem nem az a fontos hogy meg b*nak és hello ,hanem hogy szeressen akit én is szeressek,és nem olyanra vágyom aki a kör közepén áll és ő mekkora menő,engem az ilyen nem érdekel.

2011. jan. 25. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:

akkor keress kevésbé feltűnő srácokat, csak ne legyen visszamaradott se. és ha lehet ne az iskolából, mert rossz dolog minden nap találkozni azzal, akivel szakítottál.

ha van valamilyen érdeklődési köröd, járj oda (pl múzeum, koncert, stb) és ott próbáld. vagy ha nem megy, neten.

kocsmában és diszkóban is van esély, csak igen kevés.

2011. jan. 25. 18:27
 9/13 A kérdező kommentje:
ahova járok lovas egyesületbe ott nincsenek fiúk..:S bulizni nem mehetek az életem nem ér semmit.
2011. jan. 25. 19:39
 10/13 Deviance válasza:
Hm, nekem meg 2 éve nincs barátnőm és nem hiányzik, bár már kezdem úgy érezni hogy mégis csak jó lenne. De változik nálam. Sajna fel szedtem pár kilót amióta nincs barátnőm :D És "sportosból" mackósba mentem át. Tehát esélyem se sok van. De nem adom fel, próbálkozz te is. Csak ne hogy az legyen a baj hogy nagyon próbálkozol valakinél, és már ribancnak néz, bár nem feltételezem rólad, ne essék kétség. Türelem fiatal az idő, és te is. Kitartás!
2011. jan. 25. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!