Mit szóltok ahhoz, amit tenni tervezek? (bővebben lent)
Enyhén evészavarosként szeretnék viselkedni,hogy bekerüljek egy kórházhoz hasonló helyre,ahol már voltam más okokból.Egy pasi miatt,aki ott dolgozik és eléggé tetszik nekem.Az a tervem,ha visszajutok oda,akkor kicsit magamra szeretném terelni a figyelmét és jól elszórakozni.Az oka igazából az,hogy nagyon unatkozom és szeretnék egy kis színt vinni az unalmas életembe. :P Mást már nem nagyon szeretnék írni,nehogy véletlenül valaki rájöjjön.
Tisztázzunk valamit,véletlenül sem szeretnék beteg lenni,mert az nem játék és biztos,hogy szörnyű betegség.
szorongás és pánik,utánanéztem a vadaskertnek és hasonló hely,ahhoz,ahol én is voltam :)
huh,hát 43 kg az már szerintem veszélyes,volt evészavaros lány,amikor én voltam és ő 164 cm volt és 46 kg
egyébként én 50 szeretnék lenni 63 helyett,az kevés szerinted?
értem:DPrivibe küldd már el a kórház nevét;)
hát ez is igaz...
az is egy elég jó súly...de ez a szüleidtől is függ...
Ha nekik ez már annak számít akkor tuti,hogy ott fogsz kikötni...ha nem akkor nemtudom.
okéés:D
msen címem: picilany141@hotmail.com
felvehetsz és beszélhettüüüünk:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!