Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szóltok ahhoz, amit tenni...

Mit szóltok ahhoz, amit tenni tervezek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Enyhén evészavarosként szeretnék viselkedni,hogy bekerüljek egy kórházhoz hasonló helyre,ahol már voltam más okokból.Egy pasi miatt,aki ott dolgozik és eléggé tetszik nekem.Az a tervem,ha visszajutok oda,akkor kicsit magamra szeretném terelni a figyelmét és jól elszórakozni.Az oka igazából az,hogy nagyon unatkozom és szeretnék egy kis színt vinni az unalmas életembe. :P Mást már nem nagyon szeretnék írni,nehogy véletlenül valaki rájöjjön.

Tisztázzunk valamit,véletlenül sem szeretnék beteg lenni,mert az nem játék és biztos,hogy szörnyű betegség.

2011. jan. 23. 19:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

szorongás és pánik,utánanéztem a vadaskertnek és hasonló hely,ahhoz,ahol én is voltam :)

huh,hát 43 kg az már szerintem veszélyes,volt evészavaros lány,amikor én voltam és ő 164 cm volt és 46 kg

egyébként én 50 szeretnék lenni 63 helyett,az kevés szerinted?

2011. jan. 24. 11:47
 22/25 anonim ***** válasza:

értem:DPrivibe küldd már el a kórház nevét;)

hát ez is igaz...

az is egy elég jó súly...de ez a szüleidtől is függ...

Ha nekik ez már annak számít akkor tuti,hogy ott fogsz kikötni...ha nem akkor nemtudom.

2011. jan. 24. 11:55
 23/25 anonim ***** válasza:
eltüntél kedves kérdezőő?;;;DDD
2011. febr. 3. 17:20
 24/25 A kérdező kommentje:
Vagyok.Miért?Beszélhetünk,ha te is akarsz kedves utolsó kommentelő! :P Azt hittem,hogy "eltüntél". :D
2011. febr. 4. 17:26
 25/25 anonim ***** válasza:

okéés:D

msen címem: picilany141@hotmail.com

felvehetsz és beszélhettüüüünk:DDDDDD

2011. febr. 5. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!