Mit szóltok ahhoz, amit tenni tervezek? (bővebben lent)
Enyhén evészavarosként szeretnék viselkedni,hogy bekerüljek egy kórházhoz hasonló helyre,ahol már voltam más okokból.Egy pasi miatt,aki ott dolgozik és eléggé tetszik nekem.Az a tervem,ha visszajutok oda,akkor kicsit magamra szeretném terelni a figyelmét és jól elszórakozni.Az oka igazából az,hogy nagyon unatkozom és szeretnék egy kis színt vinni az unalmas életembe. :P Mást már nem nagyon szeretnék írni,nehogy véletlenül valaki rájöjjön.
Tisztázzunk valamit,véletlenül sem szeretnék beteg lenni,mert az nem játék és biztos,hogy szörnyű betegség.
igen sokat voltam ott:-)
Amúgy meilyk kórház?:D
bocs,de ezt nem szeretném ide leírni,mert hátha valaki meglátja :S
és te vagy az,aki tegnap írta,hogy beszélgetne velem,mert ugyan olyan helyzetben van,mint én?ki az?:O
Hát velem úgy van,hogy ott megtetszett egy fiú aki ott van mindig,jártam is vele..de szakított velem és jó lenne mindig látni..ezért gondoltam,hogy úgy csinálok,mintha vmi evészavarom lenne..és akkor bentartanánaK:D
és látánáám.
köszi a választ:)
szerintem ez jó ötlet,ha ráérsz és ha annyira tetszik :P
és megkérdezhetném,hogy most hány cm és hány kiló vagy?
csak mert szerinted mennyit kéne fogyni ahhoz,hogy bekerüljünk egy ilyesmi helyre?
szívesen:D
Hát én most..169/49kg vagyok...fogytam 10kgt.
Hát az attól függ,hogy hány centi és hány kg vagy...
akkor ügyes vagy és szerintem neked már ez bőven elég indok és súly lenne :P
én sajnos 168 cm vagyok és 63 kg :O
köszi...amúgy szerintem is...dehát...
Szerintem leadsz 20kgt...akkor simán visszamehetsz.
Amúgy elsőnek miért voltál abba a kórházba..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!