Miért olyan nagy baj, hogy pszichológushoz járok? XD
Figyelt kérdés
Az van, hogy pszichológushoz járok. Azért, mert a tesóm SM beteg (gyógyíthatatlan betegség), ezért anyuék szinte mindig vele meg a húgommal foglalkoznak(a húgomnak nincs semmi baja csak hihetetlen, hogy mennyire szemétkedik és követelődzik). Na a tesóm aki SM beteg még hallás sérült, és szemüveges. Na a hallás sérültsége miatt (sok gond van most ezzel is ezt nem részletezném) mindig vele törődnek. Na és ezért kell pszichológushoz mennem, mert érdekli, hogy én, hogy érzem magamat ebben a speciális helyzetben. Meg, hogy nem érzem magamat mellőzve. Most tényleg nagy gáz, hogy ezért pszichológushoz megyek? (nem én akartam, de legalább elblicelhettem az órákat csak egyet)
Nem baj. Régen én is jártam, mert agresszív voltam elsőben, és mennem kellett. És tudod milyen jól lehet így csajozni?
- Szia. 1 évig jártam pszichológushoz Diósdra.
Hidd el, nagyon szeretik ezt a lányok.
17/F
2011. jan. 22. 18:41
3/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem gáz sőt! Amerikában minden ember szinte minden másnap felkeresi a pszihológusát! Náluk ez olyan mint otthon a háziorvos:)
2011. jan. 22. 18:42
4/11 anonim válasza:
Nem gáz, bár nem értem, hogy miért került porondra az SM.
Egyébként nem túlságosan jól jövedelmező, ha elblicceled az órákat. Korod mennyi?
2011. jan. 22. 19:17
5/11 A kérdező kommentje:
A pszichológus miatt hagyok ki 2 hetente 1 órát.
2011. jan. 22. 19:27
6/11 anonim válasza:
hány éves vagy? Nem hiszem, hogy az SM lenne a családod legnagyobb problémája.
2011. jan. 22. 20:11
7/11 anonim válasza:
Nem gond, a hangok is ezt mondják nem? :/
Szerintem semmi gond ezzel.
2011. jan. 22. 20:27
8/11 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz de azért ne híreszteld!!!!
Tudod sok a s..fej a mai világban akik tuti lenéznének ezért pedig nincs rá joguk!!!Az ilyenekbe vernék bele egy kis empátiát!!!
Bizti nem lehet könnyű a dolgod, de Én a helyedben mindent megtennék hogy a sérültebbik tesómnak meg a szülőknek könyebb és jobb dolguk legyenek....
Üdv!
2011. jan. 22. 21:05
9/11 anonim válasza:
szerintem elég gáz,viszont a te esetedben nem az. Szóval csak nemkell hangoztatnod hogy pszihológusnál kezeltek, mert egyböl mindenkinek azfog eszébe jutni hogy retardált vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!