Mi a franc értelme van élni?
üvegszámra : mogyoró krém
táblák számára : csoki
dobozszámra: fagyi
tömérdek: cukor
biztos jobban leszel :)
Voltam Én is úgy hogy megakartam őlni magam.(te többször másokat öltem volna meg).
Ami meggátolt az az hogy belegondoltam hogy milyen rosszul esne a szüleimnek ha meghalnék és egyszerűen emiatt merszem nem volt ehez mert tudtam hogy nagyon fájna nekik...
A másik dolog ami a padlóról felhoz az az mikor észre veszed hogy kisüt a nap és a melege az arcodat simogatja és tudod hogy szép az élet a virágok újra nyílnak és valaki még mindig csak Te Rád vár!!!
Az élet nem egy könnyű játék ,de érdemes végig jáccani!!!
Most már eszembe se jutna öngyiloknak lenni mert szeretném a céljaimat elérni...Szeretném ha mindenem meglenne,szeretném körbejárni a világot, szeretnék sok embernek segíteni,szeretnék feleséget és saját gyerekeket.Annyi minden van ami még Rám vár!!!Én már sosem adom fel és tudom azt is hogy a sültgalamb nem fog a számba repülni és így ezért mindenért kőkeményen megdolgozok!!!!
Fel a fejjel!!!!Lehetsz még boldog!!!!És a remény hal meg utoljára!!!
"Mi a franc értelme van élni?"
Nincs értelme, és ez nagyon jó. Az életnek nincs se célja, se értelme, mert az életed teljesen a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ennek örülni kell, nem bánkódni miatta.
"Te mivel vigasztalod magad amikor totál padlón vagy?"
Az ember csak akkor tud padlón lenni, ha tele van tervekkel, amelyek teljesülése másoktól is függ, és ezek a mások (meg a körülmények) nem úgy viselkednek, ahogy kellene nekik, ami miatt a tervek kudarcba fulladnak, sőt, pótterv sincs vagy a póttervek is kudarcba fulladnak. Ez mind kell ahhoz, hogy valaki a padlóra kerüljön. Aki a jelenben él és tudja élvezni az életet, az sokkal kevesebbet tervez, és nem elvont célok vezérlik, valamint ha valamelyik terve nem sikerül, akkor is tudja magát jól érezni. Ezért bár óriási szerencsétlenségek esetén bárki "padlóra" kerülhet, de aki egy kicsit is bölcs, az nagyon nehezen kerül "padlóra", mert a padlóra kerüléshez nagyon sok speciális feltételnek kell találkoznia. Ha padlón vagy, akkor át kell gondolnod, hogy helyesen gondolkodsz-e az életről vagy helytelenül. Vagyis: a gondolkodást arra használod, hogy kínozd magad, vagy arra, hogy minél jobban érezd magad akár a körülmények ellenére is.
Mindenkinek magának kell eldönteni, milyen értelmet lát bele.
Egy biztos: a céltalan emberek hamarabb halnak.
(gratulálok borsófőzeléknek a szerzeményért)
Szerintem nincs konkrét értelme az életnek, hiszen mindenki más, ezért mindenki életének más-más a "célja". De talán az egyik legfontosa dolog az életben az, hogy megtaláljuk az értelmét. :)
14L
Az élet értelme az út ami a célig visz!!!
Ha nincs küzdelem akkor élet sincs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!