Miért sértődik meg mindenki (vagyis a legtöbben, nem mindenki), ha egy kérdésre válaszolunk, és nem tetszik neki a válasz? Ő tette fel a kérdést, így vállalta ezt is. Vagy csak én gondolom ezt?
Azért lehet, mert sok ember azért ír ide, hogy megerősítse a saját véleményét az által, hogy mások bólogatnak, hogy igen, így van. Példának okért, aki ilyet ír: "Ugye ettől még szeret a férjem? (Stb)", az azt várja, hogy azt mondják, hogy igen, szeret. És nehéz szembenézni vele, hogyha valaki nem azt mondja, amit hallani akar. És ha így történik, akkor ő lesz a férje legnagyob védelmezője.
De ott van a másik oldal is, amikor valaki nem a kérdésre válaszol, hanem ítélkezik, lehordja a kérdezőt, esetleg olyan választ ad, ami vagy a tartalma miatt (egyszerűen nem igaz, amit állít), vagy a gondolatmenete miatt (értelmetlen a gondolatmenet), vagy egyszerűen a sértő volta miatt nem elfogadható.
De tény és való, mindenki a saját véleményét szereti visszahallani másoktól.
Ez az én egyik kérdésem amire kivétel nélkül csak negatív kommentek jöttek. Nem lettem dühös, mert csak kíváncsi voltam mennyi embernek tetszik. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Am a kommentekből nézve nem soknak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!