Elgondolkoztathatlak az életedről?
Ez nem egy teszt,szóval olyan hogy kiértékelés nincs:)Kérdéseket teszek fel,amikre írásban kell válaszolnod.Egy kikötés van.Tudván hogy ez egy anonim oldal,ne gondolkozz azon hogy ki olvassa.Brutális őszinteséget várunk.
Mélyen magadba kell ásnod most,úgyhogy ha csak egy szórakoztató tinitesztet szeretnél ajánlom a >VISSZA< nevezetű nagy zöld gombot ott felül,ott a bal sarokban.
A lényeg az,hogy szabadon szárnyalhat a képzeleted és a kezed,egy oldalt is írhatsz,vagy akár egy sort is,ám mindenképp gondolkozz el a kérdésen.Abban van a válasz.
1. Mondj 10 jó tulajdonságot magadról!(Belső)
2. Mondj 10 rossz tulajdonságot magadról!(Szintén)
3. Sorolj 7 olyan pillanatot az életedből amit sohase akarsz elfelejteni!(Jó)
4. Sorolj 5 olyan pillanatot az életedből amit sohase tudsz kitörölni az emlékezetedből!(Rossz)
5.Nézz körül a szobádban!Mi az a tárgy ami megragadja a pillantásod?Mit szeretnél tenni vele abban az egy pillanatban?
6. Milyen terveket szövögettél régebben?Azok közül mit valósítottál meg?Büszke vagy rá?
7. Milyen gondolatokat keltenek benned a következő szavak?
-Sebek
-Kút
-Tollak
-Lépések
-Tükör
-Fény
-Erő
-Bábu
8. Melyik a legkedvesebb napszakod?Milyen érzést kötsz hozzá?
9.Ha írhatnál egy regényt,milyen lenne a főszereplő,kívül belül?(Itt hosszabb jellemzést,ha lehet)
10. Vannak pártfogóid?Akik egy vagy több esemény keretében nagy szerepet töltöttek be életed alakulásában?Kik azok?Mit tettek?Mik voltak a következmények?(Itt nem muszáj tényleges eseményre gondolni,lehet személyiségbeli,lélekbeli változás)
11. Szeretném,ha belenéznél a legközelebbi tükörbe.Mit tapasztalsz?
És ha végeztél,nézd meg,és gondold végig a válaszaid...Nos?Gondolkodj csak tovább...
1. jó tulajdonságok: segítőkész, kedves, becsületes, kitartó
2. rossz tulajdonságaim: lusta, ingerült, ideges, érzéketlen, túl őszinte, titkolózós, egoista, makacs, önfejű, önbizalomhiányos, túl határozott, túl precíz, túl szigorú magamhoz és másokhoz, munkamániás, mindig tökéletes akarok lenni, túl maximalista, távolságtartó, rideg, szívtelen, azokat bántom meg, akiket szeretek
3.amikor megismertem a szerelmemet, amikor az egész éjszakákat beszélgettünk át a barátnőimmel, amikor rádöbbentem , hogy egy személynek milyen fontos vagyok, amikor rádöbbentem, hogy a családom milyen fontos a számomra, amikor a barátom szerelmet vallott, amikor rájöttem, hogy Isten vigyáz rám
4.amikor egy lefelé tartó kb. 20 méter hosszú lépcsősor előtt egy lépéssel összeestem, amikor megbántottam anyukámat(azt mondtam neki, hogy kár volt engem megszülnie), amikor a saját hibámból nem vettek fel az egyetemre
5. hát a laptopomat látom, az ragad meg a legjobban, és hát a segítségével szeretnék beszélgetni a szerelmemmel
6.orvos akarok lenni, most "dolgozom" , hogy megvalósítsam, vért akartam adni, kétszer el is mentem, de mind a kétszer visszautasítottak, de nem adom fel, pár éve elhatároztam, hogy sose leszek szerelmes , bezzeg most fülig szerelmes vagyok és a hercegem a legfontosabb ember az életemben
7.sebek- azt mutatják, hogy harcba szálltunk, küzdöttünk, s mi nyertünk
kút- mély, de ki lehet, sőt ki is kell belőle mászni
tollak- szükséges, hogy feljegyezzük a múltat és a gondolatainkat
lépések- sok kis lépés előre visz a célhoz
tükör- sokszor rosszul mutatja a valóságot
fény- nincs félelem, van remény
erő- nélküle nincs igazi élet
bábu- élj úgy ,hogy te irányítod a sorsodat, és ne úgy hogy téged irányítanak, mint egy bábut
8.este- mert ilyenkor beszélgetek a barátommal
9.egy igaz emberről szólna, aki egy mesebeli herceghez hasonlítana, mert az is, amit az eszébe vesz, azt meg is valósítja, még a legnehezebb pillanatokban is a pozitív oldalt látná, minden nélkül bízna Istenben, romantikus, segítőkész, csupa szeretet ember, mindenkit próbál megérteni és szeretni, nem ítél el senkit, nyugodt, okos, leleményes,titokzatos, kissé kiszámíthatatlan,lelkileg erős, támaszt nyújt és támogat, vidám, minden napja szép és mindig boldog..... Fekete haj, fekete szemek, sovány alkat, 170 cm, barnás bőr, arab , muszlim. Egyébként a barátomat jellemeztem, mert róla szólna.
10. nagyon magam alatt voltam, sok kudarc ért, de jött a szerelmem, s Ő rávilágított arra, hogyan is kell élni, hogy nem a negatív dolgokat kell nézni, hanem a pozitívakat.
11.egy gondolkozó arcot
18/L
mit kell látni a tükörben?
1. okos, intelligens, megértő, határozott, önálló, talpraesett, udvarias, humoros, megbízható, őszinte
2. merev, búskomor, kritikus, kedvetlen, egyoldalúan tájékozott, gyáva, elutasító, távolságtartó, gőgös, torkos
3. most nem tudok ilyet, nem voltak igazán kiemelkedő PILLANATOK az életemben. voltak jó dolgok, amiket többnyire egyedül éltem át, de ezek jórészt nem pillanatok, és talán nem is olyanok, amire azt mondanám, hogy "erre a halálom előtt is szeretnék emlékezni".
4. ilyen már sajnos több van
- amikor kisgyerekként a szobában futkároztam, majd anyám ölébe ugrottam, de véletlenül valahogy fájdalmat okoztam neki
- kb. ovisként bátyámmal a szobában játszottunk és a zajjal felébresztettem anyámat. ő ingerülten odajött, én pedig ijedtemben bepisiltem.
- amikor apám részegen veszekedett anyámmal, aki kést rántott és megfenyegette, majd leköpte
- amikor a kollégiumi nevelő elalvás előtt odajött és a pizsamaalsómba tette a kezét, a péniszemhez
- minden, amit rám hárítottak a szüleim a maguk boldogtalanságából, veszekedések, anyai könnyek, apám részegen és büdösen, anyám, akinek mindig meg kell felelni...;
5. nincs nagyon semmi extra, de talán itt egy matrjoska baba, az jó lesz. szét szeretném szedni
6. gyerekkorom óta egy hivatást szerettem volna követni, talán ez volt a legnagyobb vágyam. most teljesülni látszik. igen, nagyon büszke vagyok rá.
7. sebek: csúnya, vérzik, fáj
kút: mély, sötét, vigyázni kell, bele ne essünk
tollak: puha, fehér
lépések: lábnyomok a homokban, valaki járt itt, valakit követünk, nem az én lépéseim
tükör: vajon hogy nézek ki, jó vagyok így? szégyellem a külsőm
fény: biztonság, tudjuk, mi van ott, világosság, tudunk tájékozódni
erő: képesek vagyunk dolgokra, elérhetünk valamit
bábu: álca, nem igazi valami, amit irányítanak, nem becsülöm ezért, önállótlanság, hamisság
8. attól függ. imádom a reggelt a természetben, amikor még minden harmatos és friss; de talán az este, amikor minden megnyugszik, az emberek bizalmasak és őszintébbek lesznek, ilyenkor az eszem is jobban vág
9. hát, az biztos, hogy a valóságban nem lenne türelmem és tehetségem regényt írni. itt nem tudok mit válaszolni, mert csak a saját sorsomat ismerem igazán, tehát csak magamról tudnék írni.
10. mindig is voltak, tanárok, "mesterek", akikre felnéztem, és akik elismerték a képességeimet és felfogadtak olyannak, amilyen vagyok, sőt, gyakran úgy éreztem, jobbnak tartanak, mint amilyen vagyok. egyszerűen csak komolyan vettek, megbecsüléssel viselkedtek velem, s ha kellett segítettek bármiben.
11. kicsit sápadt vagyok. mit kéne? szerintem kicsit többet vártam ettől a teszttől... de lehet, hogy csak túl vagyok már ezen a szinten.
sokszor tudok mókás lenni
intelligensnek tartom magam
jó emberismerő vagyok
mindenről van véleményem
nem félek senkitől
jó a problémamegoldó képességem
jól tudok hatni másokra
sajnos csak ennyit tudtam összeszedni. valakinek több, valakinek kevesebb..
sokszor szerencsétlen vagyok a köznapi életben
nehezen fejezem ki magam
nehezen barátkozok
nem szeretem az embereket
nehezen tudom magam elfogadni
sokszor vagyok akaratos
indulatos vagyok
hangulatember vagyok
nem vagyok kitartó
nehezen tudok szeretni
1. Volt egy beszélgetésem egy társasággal, amikor igazán magam tudtam lenni, és közelebb kerültem valakihez, aki nagyon fontos volt nekem.
2. Ide 1-1 "fesztivált" írnék. Ezek iszogatásról, beszélgetésekről, és új emberek megismeréséről szólnak, és életem egyik legjobb pillanatai voltak.
3. Azok a nagyon ritka pillanatok, amikor valakit az igaz barátomnak nevezhetek.
4. Az első komolyabb megismerkedős esténk a barátommal.
5. Az első igazi randink a barátommal.
6. Amikor megtudtam, hogy felvettek abba a gimnáziumba ahol tanulok. (Remélem jövőre már azt írhatom, hogy abba az egyetembe..:D)
7. Esti erkélyes beszélgetések, a legutóbbi külföldi nyaralásunkon.
4. Sorolj 5 olyan pillanatot az életedből amit sohase tudsz kitörölni az emlékezetedből!(Rossz)
1. Amikor tudatosult bennem, hogy az, aki nagyon fontos nekem soha nem lehet az enyém.
2.Amikor valaki, aki fontos volt nekem, egy másik lánnyal csókolózott, engem meg teljesen semmibe vett. (Később kiderült, hogy félreértés volt, de a pillanat nagyon fájt)
3. Amikor az állítólagos legjobb barátom, gyakorlatilag semmibe vett.
4. Amikor egyik este annyit ittam, hogy (sajnos) elvitt a mentő.
5. Az összes beégésem együttvéve
5.Nézz körül a szobádban!Mi az a tárgy ami megragadja a pillantásod?Mit szeretnél tenni vele abban az egy pillanatban?
Mérleg. Legszívesebben megmérném a súlyom, de félek, hogy elszörnyednék.
6. Milyen terveket szövögettél régebben?Azok közül mit valósítottál meg?Büszke vagy rá?
Azt hiszem 1 terv van, amit régebb óta szövögetek, az, hogy fizikus lehessek:) Úgy néz ki jó úton haladok a megvalósításhoz.
-Sebek: Tulajdonképpen pozitív gondolatokat. A sebek, sérülések (nekem egyből a fizikai sérülések jutottak eszembe), mindig valamilyen ápolást vonnak maguk után. És az jó érzés, mikor valaki törődik veled.:)
-Kút: Itt is pozitív érzések. Nagymamám régi kútja. Szeretek ott lenni, és szeretem a nagymamámat.
-Tollak: Egy puha párna jut eszembe. És az, hogy mennyire szeretek aludni.
-Lépések: Topogó lépések jutnak eszembe, és az enyhülni látszó pánikbetegségem. Nem jó, nagyon nem.
-Tükör: Hm.. a tükör.. kettős érzelmek tódulnak bennem: Egyszerre a legjobb barát, és a legfélelmetesebb ellenség.
-Fény: Itt is kettős érzés, de csak azért mert alapvetően nagyon szeretem a fényt, mert a fényes napsütés, a tavasz, és a jó idő beköszöntét jelenti, viszont, most elég beteg vagyok, a fejem is fáj, úgyhogy most a sötétség esik jól.
-Erő: F=l/t -> F=(m*v)/t -> F=m*(v/t) -> F=m*a Hiába, a fizikus agyam.. egyszerűen ez jut eszembe elsőnek:)
-Bábu: Egy játékbaba jut eszembe, és hogy lány létemre mennyire nem szerettem a játékbabákat, és hogy minden bizonnyal ez is az elcseszett gyerekkorom bizonyítéka.
Kettő van. A napfényes délután, és a pezsgő éjszakai élettel teli este. Szerintem, mindenkinek egyértelmű, hogy ez a kettő mért jó, és nekem is csak ugyanazért, amiékért másoknak. Egyszerűen jó érzés.
9.Ha írhatnál egy regényt,milyen lenne a főszereplő,kívül belül?(Itt hosszabb jellemzést,ha lehet)
Valószínűleg magamat tenném főszereplőnek. Egy lány, aki képtelen szeretni magát, ezért másokat se tud igazán.
10. Vannak pártfogóid?Akik egy vagy több esemény keretében nagy szerepet töltöttek be életed alakulásában?Kik azok?Mit tettek?Mik voltak a következmények?(Itt nem muszáj tényleges eseményre gondolni,lehet személyiségbeli,lélekbeli változás)
Nincsenek pártfogóim, mivel barátaim sincsenek. Az egyetlen ember, aki mellettem áll a barátom, de mivel teljesen különbözik tőlem, ezért bármennyire is próbálja, nem tud teljesen megérteni, ezért nem tud teljes értékű támasz lenni.
11. Szeretném,ha belenéznél a legközelebbi tükörbe.Mit tapasztalsz?
Azt tapasztalom, hogy nem festek valami jól, mert elhanyagoltam magam a betegségem miatt, és hát az arcomra is kiült a láz, és a fejfájás.
Amúgy, ha külső szemlélő ként nézem magam, úgy egész jó összességében. Szép arc, hosszú haj, jó alak, bár egy kicsit mozoghatnék többet, de csak egy kicsit, mert nem szeretem az izmokat, továbbá kicsit széles a vállam, de mínusz 1-2 kiló után jól mutatna, mégis úgy gondolom genetikailag nagyon szerencsés vagyok. mégse tudom szeretni magam. ki tudja, miért?
Hát ennyi lenne. Remélem senki nem ismer fel, mert azért vannak benne elég jellegzetes dolgok. De végül is mindegy is:)
19/L
1. Jó tulajdonságaim:
kedves vagyok megértő
jószívű és segítőkész legtöbbször udvarias
meghallgatom mások problémáit és ha tudok segítek
nem vagyok kétszínű és nem pletykálok másokról a hátuk mögött, megbízható vagyok
türelmes
általában kitudom hamar ismerni az embereket
udvarias vagyok és kedves is másokkal,
sajnos túl megbocsájtó
2. 10 rossz tulajdonság:
Lusta vagyok de nagyon,
nincs szorgalmam, pedig lehetne
kishitű vagyok
makacs, ha nagyon rossz kedvem van hirtelen haragú
magamba forduló
(ennyi jutott eszembe de még gondolkozok rajta )
3. 7 olyan pillanat az életemből:
ide most nem írnám le, de összegezve eszembe jutott 7 olyan pillanat amire még most is szívesen emlékezek vissza.
4. 5 olyan pillanat amit nem tudok elfelejteni:
egy fiúval kapcsolatos, rosszúl sültek el a dolgok
kiskoromban történtek a dolgok
és általában mikor ciki dolog történt velem, azokat nehezen tudom elfelejteni ...
5. Egy bögrén és egy képtartón akadt meg a pillantásom.
Mindkettőt kaptam valakitől. A 2.at egy olyan személytől kaptam, akit nem tudok kitörölni a gondolataimból(nem fiú) és nagyon hiányzik.
6. Elhatároztam ,hogy abba a suliba vegyenek fel ahova én szeretnék menni ez be is jött. (de megbántam)
A többi dolog nem valósult meg.
7. Sebek:sok emberben nagyon mély sebeket tudnak ejteni egy egy emlékek, és nehezen tudja őket elfeledni, de mindig tudni kell hogyan kell rajta változtatni még akkor is ha nehezen megy elsőre
Kút:az ember,ha rossz útra tér könnyen beleeshet ugyanabba a hibájába, a legrosszabb az, hogy nehezen lehet abból kijutni.
Tollak:az én kezembe van a toll(élet,sors) amivel én írom meg az életemet,sorsomat úgy ahogy akarom.
Lépések:apróbb lépések is közelebb vihetnek célunkhoz:)
Tükör:a legőszintébb barátunk vagy ellenségünk,akivel sok harcot vívunk kérdés,hogy melyikünk marad fent ?a tükör vagy Én.?
Fény:a legkilátástalanabb helyzetekben is mindig van kiút,csak észrekell őket venni
Erő:az erő mindenkiben benne van, csak érezni kell. nem is tudhatjuk mennyi erő lakozik bennünk, amíg felszínre nem tör belőlünk.
Bábu:néha az emberek azt hiszik másokról,hogy azt csinálnak velük amit akarnak úgy vonszolják és irányítják őket mint a bábukat. a bábu is elszakadhat egy idő után.
8.Éjszaka:titokzatos,mély és érzelmes. ekkor mutatkozik meg valójában minden.
9.A regény főszereplője kívűlről: hosszú haja van vöröses,rikító zöld szemű, enyhébb barnás bőrrel közepesmagasságú és izmosabb testalkatú (de nem annyira csak normálsain) Belülről: igazságszerető, jószívű ember aki mindig segít a bajba jutottakon, ám ő maga is egy számkivetett ember aki sehol sem érzi jól magát ezért járja az utakat egyedül és magányosan.
10. Igen vannak. ha lehet úgy mondani,akkor pozitív változásban részesültem miattuk, felnyitották a szememet pár dologra amit előtte észresem vettem magamtól. Előszőr negatívan érintett az egész dolog, de aztán megtanítottak" (tudtuk nélkül),hogy az egyetlen akire számíthatsz igazán,és életed végéig elkísér téged és sosem ver át az csak is te vagy egyedül.
11. Sose azt ,amit szeretnék.(kívűlről-és belülről)
---
azzal,hogy tisztában vagyok erényeimmel és hátrányaimmal-csak nem tudtam még előnyömre kovácsolni őket.
nem válaszolni jöttem, de tetszik a kreativitásod :)
miért akarsz másokat elgondolkodtatni az életükről? hogyan?
1. Erkölcsös, kemény, igazságos, tanulmányozó, megértő, kreatív, álmodozó, boldog minden körülmények között, szerető, gondoskodó.
2. Fajgyűlölő, antiszociális, hangos, 'eretnek', hitetlen, lobbanékony, távolságtartó, merev, harcos.
3.
Amikor általános iskolát váltottam alsóba.
Amikor egy új baráti társaságba keveredtem és életem legszebb és legjobb nyarát köszönhetem nekik.
Amikor bátyám bemutatta a barátnőjét és egy tündért ismertem meg benne.
Amikor középiskolába sulit váltottam.
Nyáron amikor Budapest közepén a szökőkútba futkároztunk és táncoltunk.
Azok a boldog magányos pillanatok, mikor csak elindulok és sétálok, valamerre el, a boldogság szétárad bennem és csak megyek amerre látok.
A nagy hazatalálások, a kalandos sétálásokból.
4.
Amikor meghalt a nagymamám, szinte ő nevelt.
Amikor elhagyott az apám egy másik családért.
Amikor a legjobb barátom kivetkőzve üvöltözött velem, pedig semmit sem tettem és azóta sem beszéltünk.
Amikor új baráti társaságba keveredve életem legszebb nyara után indult a kőpokol mikor soha többé nem beszéltem velük és rádöbbentem senkim sincs.
Amikor egy mocskos cigány az út közepén elkezdett fojtogatni és senki sem állt meg 'segíteni'..
5. A telefonom, felhívni és beszélgetni egy nagyon jó baráttal. De sajnos nem lehet.
6. kb. 5-9 évesen csak arról álmodtam, hogy divattervező és lakberendező leszek.. 17 évesen átiratkoztam egy divattervező iskolába, ahol elvégezhetem a lakberendezői szakmát is. Iszonyatosna büszke vagyok erre a döntésemre, ugyanis nagyon sokat kellett érte áldoznom.
Szerelmi fogadalmat tettem 13 éves koromban, azaz csak avval leszek párkapcsolatba akibe szerelmes vagyok, nincs semmi "party smaci", és természetesen szüzességi fogadalom 17 éves koromig. Nos, Az egészet végig betartottam és tartom is.
7.
sebek: lelki fájdalmak, óriási csorbák az életben.
Kút: lélek tükre, igazság, képmutatás, kétszínűség, tisztaság, gyámoltalanság
Tollak: egy angyalka ugrik be róla
Lépések: az élet nagy lépései
Tükör: önmagunk megismerése, mind kívülről mind belülről. Teljes (tiszta) önértékelés.
Fény: Halál utáni lét, vonzat, bujaság.
Erő: a férfiakban megnyilvánuló vonzalmam (lelki strapabírósság, hovatartozás és mint fizikai tetrekészség is..)
Bábu: erről a szóról konkrétan a Magyar Nemzet jut eszembe. A kis és nagy polgárok, a parasztok és a városiak, mind csak bábuk a tejhatalmú a magát demokratának valló priccs bábui.
8. Imádom a reggelt a frissesége miatt, imádom a délutánt az erő és a túlpezsgése miatt, imádom a napnyugtát múlandósága miatt, az est pedig a kezdet és a vég összefonódásának gyönyörű kettőssége. Minden napszakot egyraánt imádok.
9. Kisugárzása hasonló lenne mint nekem, erős határozott érzelmes és gondoskodó, külső valószínüleg hosszú, egyenes, barna bajú, középmagas, átlagos kinézetű fehér bőrű nő, kellemes hanggal. Biztosan gyermekekkel foglalkozna, mint pszichológus, és ez a belső személyiségében is meglátszana.
10. A nagymamám megmutatta milyen elveszettnek lenni, az apám megmutatta milyen kidobottnak lenni, megtanultam kettőjüktől erős és strapabíró lenni.
Anyukámtól megtanultam milyen a fájdalom és a kínzó feltétel nélküli szeretet.
A barátoktól megtanultam nincs olyan hogy barátság, bizalom és nyugalom.
ÉS voltak akik megtanítottak harcolni, a hazáért, az emberekért, egy olyanért ami mindenki célja egy olyanért amiért élni kell. Iszonyatosan sokat köszönhetek ezeknek az embereknek. Megtanították mi az az élet. De elvették gyerekkorom azon részét amikor tapasztalnom kellett volna a fiatalság minden pillanatát. Pártfogolták az életem csak sajnos nem mindig jó irányban.
11. Fáradt vagyok, megtört, szétszórt, szinte fájdalmas az ábrázolásom ám de mosolygok még azon is, hogy a frufrum az égnek áll a sminkem kicsit elfolyt. Ugye? Az élet apró örömei.. :)
Annyiszor átrágtam már magam mindezen, hogy túlsok minden nem okozott meglepetést. Minden pillanatot megragadok az önismeretre és önértékelésre. Itt az a kérdés, más emberek is így látják.. Valóban ilyen az én életem? Mert nem csak az vagyok akinek én gondolom magam, hanem az is aki mások szemében vagyok.
Óvatosan a válaszokkal.
Szcientológusok sok mindenre képesek, ha ezt olvassák. Aki engedte, annak levelet is írhatnak.
Kreatív
Egyedi-van saját stílusa
Szenvedélyes
Jó beszélőkével rendelkezik-jól mesél sztorikat
Képes kiállni magáért
Érzéki
Tanul a saját, illetve mások hibájából
Intelligens
Széles látókörű-szeret sok dologba belekóstolni
Tud küzdeni
Szeret másokat
Szereti a kihívásokat
Célokat tűz ki
+jó alakja van
Csinosan öltözködik
Lusta
Öntörvényű
Hamar feladja a dolgokat-nem kitartó
Leszarja a többi embert
Társaságban különc-néha zsarnok, néha szótlan
Manipulál
Sok embert utál
Önmaga ellensége
Képtelen igazán megváltozni(hiába, ő maga szeretne)
Ragaszkodik az igazához
Agresszív
Instabil lelkiállapotú-óriási mértékű hangulatváltozásokkal
Adrenalinfüggő
Figyelemzavaros
Hiperaktív
Nehezen tanul
Ami nem érdekli, azt nem képes véghezvinni
Túl sokat gondolkozik-álmodozik
Nem tűri, ha mások irányítják
Áthág minden szabályt
3. Osztályban-az első szerelmemmel, akkori "barátommal" való arcrapuszi
Első horvátországi nyaralásunk a családdal-podstrana(az egész nyaralás)+összes síelés
Mikor megtudtam, hogy NINCS agydaganatom
Több rajzpalyázaton nyertem-díjátadás pillanata
2015 szilveszter-közös tánc, éneklés
1 éves koromban apukám és én egy teniszlabdával játszottunk
Fehérvárcsurgó, barátokkal grillezés közbeni csillagnézés
Felvettek a gimnáziumba, ahova jelentkeztem
Meglett a nyelvvizsgám
Óvodában a csoportttársaim-néhány fiú mérgező bogyókkal akart megetetni(lefogtak)
Apukám pofonjai(kb 6 nagyon emlékezetes "alkalom")
Szüleim veszekedése-anyukám azzal "zsarolta" apukámat, hogy elmebeteggé fog válni miatta
Kamaszkori crush-omat kézenfogva láttam egy másik lánnyal
Grafika szakkörről kiküldött az osztályfőnököm, és előtte szóban "leoltott", nagyon mélyrehatóan
A szüleimnek levél jött a rendőrségtől az én garázdasági ügyemben
Orvosi vizsgálaton nem láttam rendesen az olvasótáblát, és az osztálytársam kiröhögött
Köldöksérv műtétem előtt szó nélkül adtak injekciót, vagyis azt mondták, hogy játszunk egy jót, erre lefogtak, és beinjekcióztak(bár még csak 3 éves voltam)
Megtudtam, hogy nagyon sokat romlott a szemem
Kórházban tartottak szinte feleslegesen 3 napot fülfájás miatt.
Egy régi osztálytársam azt tettette, hogy nem ismer meg, mikor visszamentem egy napra a volt osztályomba
Egy osztálytársam lestréberezett, jogtalanul
A mamám nem engedte, hogy magamra zárjam a szobaajtót-pár perccel később elkezdett félig-meddig öngyilkos gondolatokkal zsarolni
Nagy plüssmaci-ölelkezve kisírni magam rajta
Fali fényképek, poszterek-letépném némelyiket
Takaró-belebújnék
Ajtó -becsapnám jó erősen
Mindig változnak a terveim.
Még nem valósítottam meg, hogy "kosárlabda bajnok "legyek
-Sebek-múltbeli bántások,sírás, kellemes sebbekötözés élmények
-Kút-samantha, öngyilkosság, gyerekkori szomszéd nénis kútból ivások, biciklitúrák
-Tollak-kreativitás, galambok-kedvesek, mamám tyúkjai, tollak szaga-félig undorító, félig kellemes
-Lépések-keresztény idézetes lapocska mamámnál, sikerhez, szép jövőhöz vezető lépések
-Tükör-horrorfilmek
-Fény -isten, akiben gyerekként hittem, nap sugarai
-Erő-izom, testi vonzalom, napsütés, boldogság, egészség
-Bábu- Bábu vagy c. szám
Sakk. Társasjátékok.
Társadalomban kis bábok vagyunk
Éjszaka-gomdolkodóidő, ekkor születnek a nagy tervek+legjobb beszélgetések+nagy bulik
9.Ha írhatnál egy regényt,milyen lenne a főszereplő,kívül belül?(Itt hosszabb jellemzést,ha lehet) az alteregóm, vagy az elképzelt példaképem(=jó tulajdonságaummal+rossz tulajdonságaim ellentétével felszerelt emberke)
Vagy esetleg valami természeti tárgy, elvont.dolog..
Matektanárom-jobb jegyet adott év végén, mivel szerinte értek a matekhoz
Anyukám-mindig kiáll mellettem, biztat-bátorít-vigasztal...
Legjobb barátnőm-Szinte bármilyen egyéb magánügy megoldásában segít
11. Szeretném,ha belenéznél a legközelebbi tükörbe.Mit tapasztalsz? Egy őrült , vonzó szemyt látok, akit szeretek. De változnia kéne, és akar is==>> változni is fog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!