Öszetett irodai munkára állásinterjúra mit vennétek fel?
Nyugodtan menj el!!!Ing nyakkendő fontos!!!A lényeg az hogy elegáns komoly embernek tűnjél...Ha meg kocsikázni kell ritka az amikor céges autót adnak...ott már viszont legalább 5 év rutint kérnek...hogy netörd össze...
Amugy tényleg gyanús a hírdetés de egy probát megér!!!Ha meg olyandologra akarnak rábeszélni hogy fektess be lóvét valami termékbe hogy azt eladjad akkor azt érdemes mással is megbeszélned aki már komolyabban benne van ezekben...Az ilyeneknél jön elösször a mézesmadzag hogy milyen gazdagok akik ezekkel foglakoznak ,majd hogy a termék milyen jóáron van pedig nem is meg hogy milyen minőségi a termék és ezzel csak az embereket segítjük...Nem egy ilyen szart halgattam már végig ha ilyenről van szó akkor nemérdemes ilyennel foglalkozni,akik ilyen előadásokat tartanak azok szakképzett hitlerek mert jó a duálójuk és rátudják beszélni az embereket hülyeségre!!!
A lényeg nyugodtan menj el!!!Kérdezz meg mindent hogy mi a konkrét meló?Mit fizetnek nettóban?Bejelentenek e?Szabadság van e?Havonta meddig van kifizetés?Fizetnek e utazási kölcségtérítést? Ha ezeket nemkérdezed meg akkro sok helyen átverhetnek ezzel azzal...Sokan csinálják hogy erőszeretettel nem jelentenek be,nincs szabi,késve érkezik a pénz stb-stb..
A lényeg hogy úgy menj el mint egy komoly ember és legyél minden interjún magabiztos mintha már tuti a tied az állás(max egykettő csalódásod lessz de no para)
Sok sikert!
Most nézem csak..THC
XD
Tottal Hidro Canna
Akis füves!!!Hippi!!!
XD
Ne vedd sértésnek csak poénkodok!!!!
Ha meg nem akkor sebaj
Amugy szakmával 3xor annyi esélyed van elhelyezkedni mint egy fősulisnak!!!És ha jó szakmát választasz akkro jó is a fizetséged és hogy ha profi leszel a szakmádban az hidd el nekem hogy megtérül majd sokszor!!!!
Üdv!
Azthittem hogy a merci gyárat már rég elindították!!!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!