Milyen ruhában kéne elmennem tesos állásinterjúra?
azt elfelejtettem írni hogy lány vagyok
nincs semmi ruhám ami ünnepélyesebb lenne,azért kérdezem,hogy nem gáz-e ha utcai ruhában megyek?
Valami elegánsabba.Ha fiú vagy ing, hosszú nadrág (nem farmer).Ha lány vagy, szoknya, blúz valami elegánsabb.
Igen, hülyeség, de a munkáltatók végtelenül finnyásak ám és nem érdekli őket, hogy belesülsz egy konzervatívabb öltözékbe.Ha gyárba megy valaki egyszerű szalagmunkásnak felvételizni, akkor is elutasítják, ha sortba, meg tenyérnyi felsőbe megy, húzzák miatta a pof@jukat.
zokni,papucs :D
azért nem ilyen durva összeállításra gondoltam
Attól függ milyen munkakörbe jelentkezel :)
Diák melóra tökéletes egy farmer és csini felső, de ne discós! :D Ne legyen csicsás és fedjen mindenhol.
Ha életed első melója lenne, akkor praktikusabb egy szövetgatya/ szoknya és csini felső. Ha vezetői posztot pályázol meg, akkor kosztüm :)
A kiegészítőkre is ügyelj pl:táska, cipő, zsebkendő!A smink, körömlakk, fizura, ékszerek visszafogottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!