Hogyan tudok letölteni numerikus és verbális teszteket? állásinterjúra kéne de nem találom sehol.
Én már voltam ilyenen, nem egy nagy dolog. Előtte ismerőseim, akik már voltak ilyenen, azt mondták, hogy nagyon lefárasztotta őket az a pár óra, amíg kitöltötték. Ezért én fel voltam készülve. Viszont egyáltalán nem volt vészes ebből a szempontból szerintem.
Az ilyen teszteknek pont az a lényege, hogy azt tükrözzék amilyen vagy és amilyen képességeid vannak. Ne pedig azt, hogy mennyire tudtad begyakorolni a kérdéseket.
Ezzel csak magadat csapnád be. És időlegesen a munkáltatódat. De az időközben úgyis kiderül, ha nem felesz meg és akkor pár hónap után úgyis kitesznek.
A kiértékelésnél egyébként van egy -tól -ig normaátlag. Nálam pl megállapították, hogy teljesen normális, átlagos ember vagyok.
Nagyon el kell valamit rontani, hogy az alsó határon kívülre essél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!