13 évesen hogyan tudnék pénzt szerezni? Kérlek ne hordjatok le. :S
Nem szeretném állandóan anyáék pénzét költeni..Kérlek segítsetek:) Köszi.
13/L
beszélj anyudékkal hogy nem akarod költeni az ö pénzüket...biztos büszkék rád hogy ilyen önzetlen vagy.
én mondanám h gyere hozzám takarítani de nem mondom mert félnék bizonyos vágyaktól és nemakarok semmi rosszat.
Nah ez a pénzkeresős cucc engem is érdekelne. Takarítani is mennék meg bárhova. A "bizonyos vágyak" meg ha jól értelmezem nállam mennének megfelelő külső és pénz esetében :D de sajna elég magasak az igényeim...
Szóval nem tudom, mihez kezdjek, nincs itt semmi jó meló, pedig nagyon kéne a pénz.. :|
13/L
BoriiCicaa!
Ne légy már ilyen fiatalon prostituált és felszínes!!!
Szerintem teszvesz.hu vatera.hu cserebere.hu
A ti korotokban még nem tudtok nagyon elhelyezkedni mert törvény tiltja!!!
vagy menjetek sütit és limonádét árulni :)
Szülöket vonjátok be mindenféleképpen a dologba!!!
Most már mondhatom, hogy bezzeg az én időmben?
Egy 13 lány nyilvánosan felvállalja, hogy lenne prostituált? Ja, amúgy érted még börtön jár.
Más: 15 évesen szülői beleegyezéssel, 16 évesen már anélkül lehet diákmunkát végezni, előtte illegális, és ha lebuksz megbüntetik a munkaadódat, a szüleidet. Téged nem, mert még kisgyerek vagy.
Az utcsó jól mondja!!!
Nem Rád értettem a prostit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!