Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13 évesen hogyan tudnék pénzt...

13 évesen hogyan tudnék pénzt szerezni? Kérlek ne hordjatok le. :S

Figyelt kérdés

Nem szeretném állandóan anyáék pénzét költeni..Kérlek segítsetek:) Köszi.

13/L

2011. jan. 19. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

beszélj anyudékkal hogy nem akarod költeni az ö pénzüket...biztos büszkék rád hogy ilyen önzetlen vagy.

én mondanám h gyere hozzám takarítani de nem mondom mert félnék bizonyos vágyaktól és nemakarok semmi rosszat.

2011. jan. 19. 23:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Nah ez a pénzkeresős cucc engem is érdekelne. Takarítani is mennék meg bárhova. A "bizonyos vágyak" meg ha jól értelmezem nállam mennének megfelelő külső és pénz esetében :D de sajna elég magasak az igényeim...

Szóval nem tudom, mihez kezdjek, nincs itt semmi jó meló, pedig nagyon kéne a pénz.. :|

13/L

2011. jan. 20. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:

BoriiCicaa!

Ne légy már ilyen fiatalon prostituált és felszínes!!!

Szerintem teszvesz.hu vatera.hu cserebere.hu

A ti korotokban még nem tudtok nagyon elhelyezkedni mert törvény tiltja!!!

2011. jan. 20. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:

vagy menjetek sütit és limonádét árulni :)

Szülöket vonjátok be mindenféleképpen a dologba!!!

2011. jan. 20. 09:40
 5/11 haggyámán ***** válasza:

Most már mondhatom, hogy bezzeg az én időmben?

Egy 13 lány nyilvánosan felvállalja, hogy lenne prostituált? Ja, amúgy érted még börtön jár.

Más: 15 évesen szülői beleegyezéssel, 16 évesen már anélkül lehet diákmunkát végezni, előtte illegális, és ha lebuksz megbüntetik a munkaadódat, a szüleidet. Téged nem, mert még kisgyerek vagy.

2011. jan. 20. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és Engem ez felháborít hogy egy 13éves lány ilyeneket írjon....Jó Én sem vagyok jobb mert feldobtam a témát de én meg inkább kerülök helyzeteket mert amolyan a legyet is csak röptében típus vagyok..
2011. jan. 20. 14:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarok prosti lenni :|
2011. jan. 20. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hasznos válasszal ugyan sajnos nem tudok szolgálni, de látva utolsó kommentedet, szerintem azt nem Rád, hanem a második válaszolóra értették.
2011. jan. 20. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utcsó jól mondja!!!

Nem Rád értettem a prostit!!!

2011. jan. 20. 16:30
 10/11 anonim válasza:
Szerintem a környéken próbálj kutyát sétáltatni, az egyik osztálytársam azt csinálja. Ha van kézügyességed, akkor csinálhatsz kreatív tárgyakat és azokat eladhatod, ha tényleg jók. Nekem anyukám mindig bevitte karácsony előtt a munkahelyére a gyöngyből készített ékszereimet és 10-20 ezer forint boldog tulajdonosává tett ezzel :)
2011. jan. 20. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!