Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a helyemben lennétek akkor...

Ha a helyemben lennétek akkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Tovább tanulás...most kéne jelentkeznem egyetemre vagy valami hasonlóra, és az a baj hogy nem tudom hogy mi legyen egyrészröl szeretnék pécsremenni mert ott a barátom és nem rossz az andragógia annyira bár annyira nem is vonz sööt...másrész pestre divat-, stílustervezönek szakközépbe majd tovább...de ott nincs a barátom...
2009. febr. 1. 22:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy 3 éve vagyok együtt a barátommal és eddig mindigkülön városban tanultunk...kicsit már elegem van abból hoy csak hétvégén látom. A másik dolog meg az h félek pesttöl tudom h hülyeség meg minden csak nem tudom...elveszetlennék sztem.
2009. febr. 1. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Azt javaslom: tedd félre a barátodat, és csak aszerint dönts, hogy melyiket szeretnéd igazán. Az andragógiát vagy a divattervezést?

Képzeld el, hogy mondjuk 35 évesen, amikor a mostani barátodnak már rég se híre, se hamva, megbánod, hogy annak idején aszerint döntöttél, hogy melyik van közelebb egy ezer éve nem látott pasihoz.

Pesttől meg ne félj, nem olyan rémes, mint amilyennek sokan mondják.

2009. febr. 1. 22:48
 3/8 anonim válasza:
100%

Nem lehet biztosra kijelenteni,hogy 35 évesen nem lesznek együtt(szerintem). Ha szeretitek egymást és 3 évig kibírta a kapcsolatotok így akkor remélhetőleg még 3-at ki fog bírni. De mindenképpen oda menny amelyiket jobban szeretnéd amihez jobban vonzódsz mert ha olyat tanulsz amit nem annyira szeretsz az úgy nagyon nehéz lesz. És abban a szakmában kell majd egész életedben elhelyezkedned amit választasz így tényleg azt válaszd ami a legközelebb áll a szívedhez!Pesttől pedig nem kell félni,meg lehet szokni. Tudod minden kezdet nehéz de minden kialakul idővel.

Sok sikert!

2009. febr. 2. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ha eddig bírtátok így akkor ezután se lesz gond.

Ám megértem h gondba v, én is gy lennék vele..

Barátod am nem mehetne pestre?

Sok boldogságot nektek.

2009. febr. 3. 00:17
 5/8 A kérdező kommentje:
hát én 0.as voltam és ezért egy évvel késöbb érettségiztem mint Ő ésezért Ő már elment pécsre egyetemre.Beszéltünk arról hogy mi legyen hogy legyen.. és mivel ö is szakot akar váltani jövö évben mergkérdeztem h nem jönne velem pestre de ö azt mondtahogy nagyon megszerette pécset és egyáltalán nem akar pestre menni:(
2009. febr. 4. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
amugy sztem még 1 évig biztos nem lesz vége a kapcsolatnak bár sztem tovább,,,elvégre ha nem igy gondolnám mi értelme lenne az egésznek...
2009. febr. 4. 18:29
 7/8 anonim válasza:
Ne befolyásoljon a barátod a döntésben. Egyrészt azért, mert nem a barátodból fogsz majd megélni, másrészt a barátod fel sem tette magában a kérdést, mi lesz, ha majd te is válaszút elé kerülsz. Ő valószínüleg nem hozná meg ezt az áldozatot a kapcsolatért, amit abból is gondolok, hogy te hívtad pestre, de ő "megszerette Pécset", amivel nincs baj, de sztem, neki teljesen egyértelmű, hogy majd Te teszel valamit a kapcsolatért, amig ő ülhet a babérjain. Mondom ezzel nincs baj, hiszen nagyon fiatalok vagytok. Én úgy érzem, inkább pestre húz a szíved. Én azt mondom, oda menj. Én Pécsre járok egyetemre, igaz nem andragógiára, de hidd el, 1000x több lehetőséged lesz pesten. A barátod valószínűleg soha nem fogja majd neked viszonozni ami tennél, de te valószínűleg egész életedben a fejéhez vágnád. A másik meg az, hogy ez egyből kialakítaná, ki "az úr a háznál". Hallgass az ESZEDRE és NE a szívedre. Nagyon nehéz lesz, és lehet majd egy ideig szenvedni fogsz, de ezzel jár az élet. Csupa nehéz döntés...Sok szerencsét Neked és remélem a jó utat választod:)
2009. febr. 6. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
nem kell félni pesttől,20 százalék esély van rá,hogy túl éled ;)
2009. febr. 8. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!