Ha a helyemben lennétek akkor mit csinálnátok?
Azt javaslom: tedd félre a barátodat, és csak aszerint dönts, hogy melyiket szeretnéd igazán. Az andragógiát vagy a divattervezést?
Képzeld el, hogy mondjuk 35 évesen, amikor a mostani barátodnak már rég se híre, se hamva, megbánod, hogy annak idején aszerint döntöttél, hogy melyik van közelebb egy ezer éve nem látott pasihoz.
Pesttől meg ne félj, nem olyan rémes, mint amilyennek sokan mondják.
Nem lehet biztosra kijelenteni,hogy 35 évesen nem lesznek együtt(szerintem). Ha szeretitek egymást és 3 évig kibírta a kapcsolatotok így akkor remélhetőleg még 3-at ki fog bírni. De mindenképpen oda menny amelyiket jobban szeretnéd amihez jobban vonzódsz mert ha olyat tanulsz amit nem annyira szeretsz az úgy nagyon nehéz lesz. És abban a szakmában kell majd egész életedben elhelyezkedned amit választasz így tényleg azt válaszd ami a legközelebb áll a szívedhez!Pesttől pedig nem kell félni,meg lehet szokni. Tudod minden kezdet nehéz de minden kialakul idővel.
Sok sikert!
Sztem ha eddig bírtátok így akkor ezután se lesz gond.
Ám megértem h gondba v, én is gy lennék vele..
Barátod am nem mehetne pestre?
Sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!