Mit csinálnátok, ha a helyemben lennétek?
Figyelt kérdés
Vidéken lakom B-A-Z megyében. Utálok hazamenni, de nem azért, mert nem jó otthon, hanem azért, mert a hazavezető úton rengeteg olyan ember putrija mellett kell elmennem, akik nem bírnak meglenni anélkül, hogy ne szólogatnának be. Például sétálok, és egyszer csak ezt hallom: ,,Já, he Pityu, elp*csázzalak mint anyádat?" És erre egy másik hasonló barom elkezdi: ,,Já, mit keménykedel azzal a f@szopóval?" És nem Pityu a nevem, sőt, még életemben nem találkoztam velük, hálistennek. Ez egyszerűen bosszantó és felháborító! Ti mit tennétek a helyemben? Mit lehet ilyenkor tenni?2010. júl. 1. 21:33
1/10 anonim válasza:
Hát.. szerintem ne foglalkozz velük, az ilyen emberekkel nem nagyon tudsz mit kezdenki szerintem . :S
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de épp az ilyen dolgok miatt vagyunk még mindig itt. Hogy engedjük a hülyeségeket, mondván hogy ne foglalkozzunk velük, ők meg boldogan elvannak, és csinálják a hülyeségeiket. Ha mindenki összefogna, talán tudnánk változtatni, de sajnos a magyarok mindig is széthúztak. Sőt, engem az ilyenek annyira fel tudnak idegesíteni, hogy ismeretlen emberek szólnak nekem be, hogy már fontolgattam, hogy gyártok egy Molotov koktélt, és az éj leple alatt likvidálom a társadalom szemetét. És nem hungarista vagy skinhead vagyok, hanem realista :$
2010. júl. 1. 21:43
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ahhoz túl kicsi falu, hogy legyen olyan kerülőút, ahol nem megyek el minimum 5 ilyen telep mellett :$
2010. júl. 1. 22:07
6/10 anonim válasza:
Tedd be a füledbe a füllhallgatót és késsz, de ne valami csúcsprofit mert anna hamar lába kel ;)
7/10 anonim válasza:
Költözz amint lehet városba, vagy kisvárosba.
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából külföldre készültem, de hogy eltűnök innen, az biztos.
2010. júl. 1. 23:16
9/10 anonim válasza:
Másik útvonal? Am ellenük nem igazán tudsz mit tenni. :/
10/10 anonim válasza:
Én a szomszéd megyében lakok, (szabolcs) de nyugi itt is vannak ilyenek... csak annyival rosszabb, hogy itt odamennek hozzád, és beléd is kötnek, nem csak beszólogatnak -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!