Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azok az emberek, akik egy...

Azok az emberek, akik egy csomó dolgon szakadnak a röhögéstől, azok mitől olyanok? :D

Figyelt kérdés

Pl ha valaki mondd valami hülyeséhet, azon már elnézést a kifejezésért, sz@rrá röhögik magukat.:D

Basszus úgy irigylem őket.

2011. jan. 15. 23:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Utolsó:Egyértelmű hogy itt sok a vidám ember, mivel ehhez a ˝réteghez˝ szól a kedves kérdező kérdése.
2011. jan. 17. 15:48
 22/26 anonim válasza:

én is ilyen vagyok.. és néha már az osztály társaim készek tőlem ,hogy tudok ennyit röhögni:D

pont most kérdezte meg tesin az egyik oszt.társam h annyira irigyel és h h tudunk ennyit röhögni:D

és én imádok nevetni főleg ha a BBF-emel vagyok .. :D

minekünk akkor nincs szünet a röhögésközöt mert valaki olyant mond és mi röktön szakadunk a röhögéstől.. :D

2011. jan. 17. 21:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát most így én is majd próbálni fogom átadni magam a poénnak.

Csak félek attól, hogy ha nem is direkt, de erőltetett lesz. Mondjuk lehet beetettem, de már több poénon szoktam nevetni.

2011. jan. 17. 21:57
 24/26 Mentifantezsvér ***** válasza:
igazából van a suliba egy haverok és ketten vagyunk ilyen dinkák és mindenen röhögünk..amikor senki nem érti mi ketten akkor is fetrengünk és egymás vállán sírunk a röhögéstől xD a tanár el is ültetett mellőle órán..:D de szerintem sokszor ilyen állapotban elég egy érdekes hang vagy egy olyan arcvágás és máris folytatódik a szakadás..ha egyszer valamin nagyon bevisítasz utána mindentől szakadni fogsz xD és enm tudod abbahagyni xD
2011. jan. 18. 20:13
 25/26 anonim ***** válasza:
de nemtom csomó mindenen lehet röhögni ami mondjuk vicces szitu vagy poénos az ember vagy pl. ezen xdxd http://www.youtube.com/watch?v=GpuPxjikoug
2011. márc. 16. 20:20
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is ilyen ember vagyok. Hallok egy viccet bármi, már röhögök.xDDDDDD

Meg minden mondat végére odateszem az xd-t szinte, tudom marha idegesítő de ez van, nem szeretem azokat az emberkéket akik egyhangúak..: DDDDDDD

Meg ha tehetem mindig mosolygok, lehet hogy hülyeség, de mindenki mondja , hogy komolyodjak meg, de ...na mindegy.:DD DDD

2012. márc. 26. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!