Azok az emberek, akik egy csomó dolgon szakadnak a röhögéstől, azok mitől olyanok? :D
Pl ha valaki mondd valami hülyeséhet, azon már elnézést a kifejezésért, sz@rrá röhögik magukat.:D
Basszus úgy irigylem őket.
én is ilyen vagyok.. és néha már az osztály társaim készek tőlem ,hogy tudok ennyit röhögni:D
pont most kérdezte meg tesin az egyik oszt.társam h annyira irigyel és h h tudunk ennyit röhögni:D
és én imádok nevetni főleg ha a BBF-emel vagyok .. :D
minekünk akkor nincs szünet a röhögésközöt mert valaki olyant mond és mi röktön szakadunk a röhögéstől.. :D
Hát most így én is majd próbálni fogom átadni magam a poénnak.
Csak félek attól, hogy ha nem is direkt, de erőltetett lesz. Mondjuk lehet beetettem, de már több poénon szoktam nevetni.
Én is ilyen ember vagyok. Hallok egy viccet bármi, már röhögök.xDDDDDD
Meg minden mondat végére odateszem az xd-t szinte, tudom marha idegesítő de ez van, nem szeretem azokat az emberkéket akik egyhangúak..: DDDDDDD
Meg ha tehetem mindig mosolygok, lehet hogy hülyeség, de mindenki mondja , hogy komolyodjak meg, de ...na mindegy.:DD DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!