Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azok az emberek, akik egy...

Azok az emberek, akik egy csomó dolgon szakadnak a röhögéstől, azok mitől olyanok? :D

Figyelt kérdés

Pl ha valaki mondd valami hülyeséhet, azon már elnézést a kifejezésért, sz@rrá röhögik magukat.:D

Basszus úgy irigylem őket.

2011. jan. 15. 23:54
1 2 3
 11/26 Mentifantezsvér ***** válasza:
csak vigyázz mert ha nem az a fajta vagy és eröltetetten megpróbálsz hangosan nevetni az elsülhet rosszul is..:D ez nem betanulás kérdése :D csak engedd el magad és add át magad a nevetésnek és észre se veszed majd hogy hangosan szakadsz a röhögéstől:D
2011. jan. 16. 01:32
 12/26 A kérdező kommentje:
Vagy mindent rohadt viccesnek találtok?:D
2011. jan. 16. 01:32
 13/26 anonim ***** válasza:
hogyha olyan kedvemben vagyok,akkor minden apróságon röhögök,de amúgy szinte nincs olyan nap,hogy ne röhögnék egy nagyot jót.:))
2011. jan. 16. 08:53
 14/26 anonim ***** válasza:

Akaratlanul mindenen röhögök, mondjuk én erről vagyok elhíresült-˝a bolond˝.Természetesen jó értelemben.:D

Egyébként nem tudom, ha jó kedvem van mindig röhögök, és nekem általában jó kedvem van, ritka, mikor nem,ez az ok.

Ha nem volt érthető:

Egyébként örülök az apró örömöknek, ezért boldog vagyok, és ha boldog vagyok jó kedvem van, ha jó kedvem van, röhögök.

:D.

2011. jan. 16. 10:15
 15/26 anonim ***** válasza:

énis ilyen vagyok.:D

bnömmel olyan témáink vannak amit ha másnak elmagyaráznánk nagyon furán néznének.:D mármint másnak az mindennapi,de ááh..:D

2011. jan. 16. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:

utolsó előtte vagyok.

Utolsó válaszolónak:Nekünk is barátnőmmel. :D

2011. jan. 16. 11:44
 17/26 anonim ***** válasza:
jaja nekem is.meg úgy általában.jó röhögni.:))
2011. jan. 16. 11:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, mikor már le kell feküdnöm az ágyra röhögni, de legurulok, és a kutyám azt hiszi szegény, hogy haldoklom kb. xDDD
2011. jan. 16. 14:34
 19/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, aki vidám az tényleg mindig röhögcsél.

Mondjuk tudom milyen jó vidámnak lenni, csak sajnos azért szokott rá okom lenni, ami elrontja a kedvem.

2011. jan. 16. 17:29
 20/26 rebel174 ***** válasza:
-.-`` Nem ertem mitol van ilyen sok jo kedvu ember itt,en semmin sem tudok rohogni.
2011. jan. 16. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!