Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azok az emberek, akik egy...

Azok az emberek, akik egy csomó dolgon szakadnak a röhögéstől, azok mitől olyanok? :D

Figyelt kérdés

Pl ha valaki mondd valami hülyeséhet, azon már elnézést a kifejezésért, sz@rrá röhögik magukat.:D

Basszus úgy irigylem őket.

2011. jan. 15. 23:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
:D:D:D minden az agytól függ. :D én pont ilyen vagyok :D:D
2011. jan. 16. 00:04
 2/26 anonim ***** válasza:
én is! sajnos én sem vagyok az a szétröhögöm magam fajta :S sokszor mosolygok, de nagyon ritkán röhögök...
2011. jan. 16. 00:04
 3/26 anonim ***** válasza:
pozitív életszemlélet
2011. jan. 16. 00:10
 4/26 Mentifantezsvér ***** válasza:
90%
Ez a személyiségből fakad..pl én mindenen bevisítok a röhögéstől...sőt..xD heti egyszer szó szerint sírok a röhögéstől perceken keresztül és rendszeresen megfájdul a szám is xD sőt sokszor amár a hasam és a bordám is amikor nagyon hosszú ideig szakadok xD :D
2011. jan. 16. 00:13
 5/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, nekem is úgy van, hogy csak megmosolygom.

Pl. van egy-két ismerősöm, azzal én is szakadok mindenen. De csak akkor amikor velük vagyok.

De pl ha valaki mással, és mond valami olyant, amin ez az egy-két ismerősöm röhögne, akkor én azt csak megmosolygom.

Nekem meg ezzel van a bajom. Mert tudom hogy az ilyen szakadósak körül az emberek is vidámak.

2011. jan. 16. 00:21
 6/26 anonim ***** válasza:

szerintem ez amolyan feltűnési viszketegség.

ezzel akarják szemléltetni, hogy "fontos" tagjai egy adott társulásnak.

2011. jan. 16. 00:41
 7/26 anonim ***** válasza:
A 00.41-ES VALASZOLO HULYESEGET BESZEL,SZERINTEM CSAK IRIGY. JO KEPZELOTEHETSEG IS KELL ES AKKOR SZAKADSZ A ROHOGESTOL.EN PL. VISSZAEMLEKSZEM EVEKKEL EZELOTTI DOLGOKR ES KEPES VAGYOK A KONYHABA EGYEDUL SZAKADNI A ROHOGESTOL!A PAROM MAR MEGSE KERDEZI MIT NEVETEK MERT TUDJA HOGY ESZEMBE JUTOTT VALAMI.EGYEBKENT JOT KUNCOGTAM AZ ELOZO VALASZADON ISAKINEK MEG ASZAJA IS MEGFAJDUL.ISMEREM AZ ERZEST! HE,HE HE!!
2011. jan. 16. 01:06
 8/26 Mentifantezsvér ***** válasza:
nemhiszem hogy köze lenne bármilyen feltűnési viszketegséghez..:D én akkoris bevisítok amikor pl egy filmet nézek és valami nagy poén van benne..és akk tuti nema társaságba akarok feltőnni hisz senki se lát vagy hall..:D egyszerűen így fejezzük ki hogy mennyire viccesnek találjuk a dolgokat :D
2011. jan. 16. 01:07
 9/26 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁÁh, tanítson már meg valaki.:D

Jó, mert kicsit én is szoktam nevetni sok dolgon, csak nem úgy, hogy hangosan, és erőteljesen. Már ha értitek.

2011. jan. 16. 01:16
 10/26 A kérdező kommentje:
De azt nem vágom, ha csak egy kicsit találjátok viccesnek a dolgot, akkor is szakadtok rajta?
2011. jan. 16. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!