Piercing mániás vagyok,és már van kettő,de még szeretnék,de nincsen rá pénzem. Aputól szeretnék elvenni,de nagyon szeretem,és tudom hogy észrevenné hogy eltűnt a pénz a tárcájából,és nem szeretném hogy szomorú legyen,de nem bírom ki piercing nélkül.És nem,nem fontosabb egy darab fém,mint apum boldogsága,de nem bírom ki!! És ha később vissza raknám neki a pénzt,amit elvettem,az nem lenne jó megoldás?
Az a helyzet, hogy neked nem piercingre, hanem egy jó pszihológusra van szükséged de sürgősen.
Csak, hogy tudd, ez tényleg nem normális dolog!
2011. jan. 15. 19:14
13/19 anonim válasza:
Talán azért nem akar adni, mert több esze van, mint neked. Az én édes kislányom is többek között ilyen baromság miatt lopott meg. Undorító, és nem éppen az egészséges testhez illő kiegészítők ezek a szarságok, viszont annál jobb üzlet egyeseknek, ha minél több hasonló hülyét találnak. A lányom kétszer is átszúratta a köldökét, állandóan gennyes seb volt a hasán, míg végre ki nem vette, a helye viszont szépen megmaradt. A nyelvét átszúratta a tiltásom ellenére, egy idő után az egészséges szép fogai elkezdtek fájni, mert a szar fémgolyó elvékonyította a fogzománcát. Ha meglátok egy kipirszingezett pofát, inkább hányni tudnék, mint elismeréssel nyilatkozni, pedig általában nem vagyok előítélettel az extrém külsejű bolondok iránt, viszont ezt gusztustalannak tartom.
2011. jan. 15. 19:15
14/19 anonim válasza:
Valamiért nem akar adni? Na vajon miért?
2011. jan. 15. 19:17
15/19 anonim válasza:
Tanulj önuralmat és erkölcsöt. A szüleidtől és bárkitől lopni, gyönyörű. Remélem lesittelnek és jól seggbe*****.
Ha kajára akarnál, az egy dolog. De iylen felesleges baromságokra... Ha annyira kell, menj el dolgozni, gyűjtsd össze a pénzt, és ha megtanulnád a dolgok értékét, rájönnél, hogy egy sekélyes hülye vagy.
2011. jan. 15. 19:19
16/19 anonim válasza:
19:15
Na! Azért én kikérem magamnak, ezt a "szétpircingezett pofa" dumát! Az enyémnek, az enyémmel pl. soha semmi baj nem volt, pedig meg van már vagy 8 éve!
Persze ésszel kell csinálni.
A kérdezőnek pedig: Ne vegyél el pénzt, ez lopás. Inkább próbáld meg valahogy legyőzni ezt a függőséget, mert ez így valóban nem jó. Ésszel.
Én nem mondom, hogy ne csináltass többet, de majd csak akkor tedd, ha már nem éred úgy, hogy nem bírod ki nélküle!
2011. jan. 15. 19:22
17/19 anonim válasza:
válassz más hobbit,vagy kösd le magad mással. de soha ne lopj!
2011. jan. 16. 10:56
18/19 anonim válasza:
megértem hogy apud miért nem akar adni! Ha valakinek van egy piercing-je azzal semmi gond,esetleg még a kettő is elmegy. de több minek kell? gondolj arra,hogy egyszer majd te is leszel 30-40 éves,és akkor is majd piercinggekkel fogsz rohangálni az iskolába a gyerekedért(ez csak egy pl volt xD)? persze tudom,ki lehet szedni de én úgy tudom,hogy a helye ott marad és kár lenen magad elcsúnyítani. :) elégedj meg kettővel. MINDENNAK VAN HATÁRA;gondolj erre a mondatra amikor nagyon nem bírod már. :D
2011. jan. 16. 12:17
19/19 anonim válasza:
TE JÓ ÉG!
Másnak még kajára sincs pénze...te meg nem tudsz piercing nélkül élni????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!