Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jól teszem amit tenni tervezek?

Jól teszem amit tenni tervezek?

Figyelt kérdés
vége lett a kapcsolatomnak. véget akarok vetni az életemnek, nem csak ezért. de sajnálom anyuékat, hogy lehet hogy fájna nekik. eddig ezért éltem. de már ez sem éltet. oda akarok menni anyuhoz, és felkészítem elmondom neki hogy ezt érzem jónak és nem-e haragudna ha eltűnnék az életéből ilyen formában. jól teszem vagy ne szóljak senkinek?
2011. jan. 14. 22:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
jajj már istenem egy pasi miatt? -.-" ott dögöljön meg minden pasi ahol van és kész, nem kell ilyennek foglalkozni -.-" amúgy meg igaza van az egyik előttem szólónak, ha mindenki megölné magát egy szakítás után, pfff... nem is lennének már 15 év fölöttiek -.-" kicsit tényleg szánalmas már bocs. ha van valami más okod is oszd meg velünk és akkor majd talán máshogy ítélkezünk.
2011. jan. 23. 17:10
 12/30 anonim ***** válasza:

Ne tedd meg!!!

Ha egy kapcsolatodnak vége lett az még nem a világ vége!!!Ne add fel ilyen könnyen!!!!

Én is szakítottam évekkel ezelött a szerelmemmel és még mindig ugyanúgy éget a vágya de mégsem ölöm meg magam mert tudom hogy megvan az esélye annak hogy még boldog legyek vagy a szerelmemmel vagy nélküle!!!!Kérlek ne kövvess el ekkora hibát mert annak semmi értelme nem lenne!!!Az élet olyan mint egy hullámvasút!!!!egyszer lent egyszer fent!!!Általában tovább tart az az időszak mikor szop az ember,de a lényeg hogy tél után mindig tavasz jön!!!!

Ne tegyél hülyeséget ,mert mi van ha megölöd magad és hiába mert mindent rendbe hozhattál volna???Sosem tudhatod hogy mennyi esélyt kaphatsz még!!!!Az exedet vagy próbáld meg visszaszerezni vagy próbáld meg elfelejteni!!!Nagyon sokan vagyunk a ezen a szarkupacon szal tuti talánál mást magadnak ha nem is szerelmre de fájdalomenyhítésre biztos!!!!Ne akarjál meghalni!!!Közlöm Veled hogyha megölöd magad akkor a szüleidnek mindenféleképpen nagyon nagy fájdalmat fogsz okozni ami meg lehet hogy az ő életüket is tönkre tennéd mert még annak is vannak következnényei ha megölöd magad!!!!!

Adok egy számot ha nagyon kivagy akkor hívd fel őket!!!

S.O.S. Lelki Elsősegély Telefonszolgálat(80) 505-505

Lelki Segélyszolgálat (20.00 – 7.00-ig)+ 36 (1) 317 25 55

vagy írhatsz emilt a :emil@kek-vonal.hu.hu

Kérlek vedd fel velük a kapcsolatot!!!Beszélj ki velük mindent az igyenesen hívható telefonon ezzel nem vesztehtsz semmit mert mindent anonim módon kezelnek...titokban marad a neved és még is megbeszélhetsz velük akármit is!!!

Fel a fejjel!!!

Légy erős!!!

Az életed a legdrágább kincsed!!!Ne dobd el!!!!

Üdv!!!

2011. jan. 23. 19:18
 13/30 anonim válasza:
A JÓ Isten azért teremtett meg erre a földre hogy élj! Neked nincs jogod elvenni a saját életedet! Vége lett a kapcsolatodnak? És? Én tudom milyen rettenetes rossz, főleg ha nagy volt a szerelem és úgy érzed hogy már nem látsz ki a csalódásból! Gondolkozz el azon, hogy te mindent meg tettél-e hogy rendben legyen-e az a kapcsolat? Ha igen, akkor meg nem talál nálad jobbat! Ennyi!Próbálj a szülőkkel vagy nagyszülőkkel testvérrel tölteni időt! Goblenezz, vagy rajzolj, vagy fess vagy !!!táncolj!!! és meglátod hogy mennyi hasznosat tudsz tenni ebben az életben! Örülnék neki hogyha visszajeleznél hogy elolvastad amit írtam!!!! Minden jót kívánok!
2011. jan. 23. 19:21
 14/30 anonim válasza:
Az előbbi hozzászóló vagyok! Unokatesóm öngyilkos lett még a nyáron és hosszú idő után gyűlt össze a rokonság újra...és az volt az egyik legnagyobb fájdalmam, hogy egy ilyen tragédia kell ahhoz, hogy összegyűljön a rokonság...ne akard ezt a fájdalmat a rokonjdaidnak!!!
2011. jan. 23. 19:25
 15/30 anonim ***** válasza:

Útolsónak!

Őszinte részvétem!!!

2011. jan. 23. 19:30
 16/30 anonim ***** válasza:
persze, csináld! önsajnáltató vagy, aki csak arra vágyik, hogy olyan emberek mondogassák neki a neten, hogy ne, élj, akik nem is ismerik. szánalomra se méltó, hogy meg akarsz halni mert szakítottál a pasiddal. lesz még 20 ilyen, de vannak sokkal fájdalmasabbak. de úgy tűnik, te kissé beszari vagy az élethez, ezért minél jobb ha felvágod az ereidet. -.-' remélem érzed a cinikusságot és a megmondom amit gondolokot is, nem célom, hogy meghalj, de ha ilyen vagy és annyira akarod, csináld. inkább sírd ki magad ... aztán éld tovább az életed
2011. jan. 23. 20:17
 17/30 anonim ***** válasza:

utolsónak!

beszólok neked te meg egyből törölteted az írásom!tényleg szánalmasabb vagy a kelleténél te senki!megérdemelnéd hogy életed végéig egy csótányként bánjanak veled te söpredék!

2011. jan. 23. 23:23
 18/30 anonim válasza:

Jó lenne a a kedves kérdező adna valami életjelet magáról... Írjál nekünk, hogy mi a helyzet!

Én is voltam ilyen helyzetben, kétszer szerelem miatt, egyszer pedig a sok veszekedés, munkahely elvesztése, kilátástalanság tette be a kaput.

Egyszer bevettem egy szem erős nyugtatót, de ez nem megoldás hosszútávra, akárcsak az alkohol, az evés vagy a drogok sem, hogy "jobban érezd magad".

Aztán az élet kárpótolt. A szakítás után jött egy új szerelem, mert társaságba jártam, ismerkedtem. És ez már kétszer is így volt. Most már nem esem kétségbe, ha valami nem jól sül el, lesz majd jobb is.

Egy éve elhagyott a szerelmem, pár hónap múlva jött a másik (egy nagyon jó, régi barátom). Most már nem is gondolok a régi kapcsolatomra, és barátként viselkedünk egymással. Nem érzek iránta semmit, csak egy jó ismerős.

Menj el társaságba, ne őröld fel magad azzal, hogy csak rá gondolsz. Most én is nagyon jól érzem magam és ki vagyok virulva. És munkahelyet is sikerült szereznem, jobbat is, mint volt. Sosem lehet tudni, hogy neked milyen kárpótlást szán az élet! Ne keresd a szerencsét, majd megtalál, csak adj esélyt rá! Mozdulj ki otthonról, élvezd az életedet, ne akard eldobni egy férfi miatt se! Meg sem érdemel téged! De azt meg főként SENKI sem érdemli meg hogy miatta ezt tedd magaddal.

És szeresd a családodat! Ők tudják a legtöbb lelki támogatást adni ebben a helyzetben.

Remélem, tudtunk segíteni a lelki világodon és valamennyire szebbnek látod a világot!

Üdv!

22/L

2011. jan. 24. 14:48
 19/30 anonim válasza:

14:48 vagyok.

Úgy értettem a mondanivalóm elején, hogy én is akartam öngyilkos lenni.

Erek felvágása, és gyógyszerek által is. De akkor nem gondolkoztam, ki voltam készülve, idegösszeroppanásom is volt. Hívtak vagy 6-an telefonon, hogy élek-e még, de nem vettem fel. Olyan borzasztó állapotban voltam, hogy nem mertem a családom szeme elé sem kerülni. Nem ettem előtte csak alkoholt ittam valamennyit - nem sokat.

Végül felvettem az egyik hívásra a telefont, felhívott magához egy barátom este 23 órakor. Beszélgetett velem éjjel 2-ig. Simogatta a fejem, nyugtatott, úgy aludtam el. Másnap kicsit jobb volt, legalább kipihentem magam. Később társaságba vitt, beszélgetni, szórakozni azért, hogy felejtsek.

Annak aki azt írja, hogy önsajnáltatás: lehet hogy nem mer erről beszélni személyesen ismerősöknek, barátoknak. Anonim módon ír ide, jobb neki ha így kap valami pozitív energiát másoktól, idegen emberektől. Mi nem ismerjük, így lehet hogy könnyebb neki kiadni ami nyomja a szívét.

2011. jan. 24. 15:18
 20/30 anonim ***** válasza:

én is nemrég szakítottam és énis ki akartam magam nyírni:/

de aztán belegondoltam

és hidd el semmi se lenne jobb ugy

szal a kérdésre válaszolva SZÓLJ NEKIK

2011. jan. 24. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!