Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek pozitív vagy...

Szerintetek pozitív vagy negatív tulajdonság a cserfesség?

Figyelt kérdés
Mért?
2011. jan. 11. 22:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De,ha a cserfes egyben beszédes,azzal szerintem nincs gond.Hosszú távon valójában igaz ,hogy zavaró is lehet.Szóval szerintetek is negatív : )
2011. jan. 15. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
cserfesség egyben állandó beszédet is jelent.És ez nagyon rossz...Ezt nem lehet szépíteni..A cserfes az idegesítő egyén akit jobb hamar elkerülni..Ismerek 2 cserfes nőt is..Igyekszem minél hamarabb lerázni őket,vagy ha időben észreveszem akkor igyekszem "láthatatlanná" válni...Nekem már bőven elég amit eddig is tudok az életükről...Ráadásul észre sem veszik,hogy ennyire nehéz esetek
2011. jan. 16. 00:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

23:40 kérdező.

"Sok beszédnek sok az alja" ez a mondás a legtöbb esetben igaznak bizonyul.

2011. jan. 16. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, h. velem van a hiba, de az én számomra a "cserfes" szóról totál más jut eszembe, mint a többi válaszolónak. Nem hinném, h. ez beszédességet, túlzott locsogást jelent.

Sokkal inkább ez valamiféle nehezen leírható báj, kellem, némi huncutsággal, vagánysággal, leheletnyi erotikával fűszerezve. És én ezt a szót inkább csak 14 évnél fiatalabb lányokra használnám, mert ennél idősebb korban már nincs értelme cserfességről beszélni.

És hogy a kérdésre válaszoljak: én abszolúte pozitív tulajdonságnak tartom!

2013. márc. 1. 15:45
 15/15 anonim válasza:
96%
Igazából szerintem rossz de attól függ , hogy te minek veszed .
2015. jún. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!