Szerintetek pozitív vagy negatív tulajdonság a cserfesség?
Figyelt kérdés
Mért?2011. jan. 11. 22:20
11/15 A kérdező kommentje:
De,ha a cserfes egyben beszédes,azzal szerintem nincs gond.Hosszú távon valójában igaz ,hogy zavaró is lehet.Szóval szerintetek is negatív : )
2011. jan. 15. 23:40
12/15 anonim válasza:
cserfesség egyben állandó beszédet is jelent.És ez nagyon rossz...Ezt nem lehet szépíteni..A cserfes az idegesítő egyén akit jobb hamar elkerülni..Ismerek 2 cserfes nőt is..Igyekszem minél hamarabb lerázni őket,vagy ha időben észreveszem akkor igyekszem "láthatatlanná" válni...Nekem már bőven elég amit eddig is tudok az életükről...Ráadásul észre sem veszik,hogy ennyire nehéz esetek
13/15 anonim válasza:
23:40 kérdező.
"Sok beszédnek sok az alja" ez a mondás a legtöbb esetben igaznak bizonyul.
14/15 anonim válasza:
Lehet, h. velem van a hiba, de az én számomra a "cserfes" szóról totál más jut eszembe, mint a többi válaszolónak. Nem hinném, h. ez beszédességet, túlzott locsogást jelent.
Sokkal inkább ez valamiféle nehezen leírható báj, kellem, némi huncutsággal, vagánysággal, leheletnyi erotikával fűszerezve. És én ezt a szót inkább csak 14 évnél fiatalabb lányokra használnám, mert ennél idősebb korban már nincs értelme cserfességről beszélni.
És hogy a kérdésre válaszoljak: én abszolúte pozitív tulajdonságnak tartom!
15/15 anonim válasza:
Igazából szerintem rossz de attól függ , hogy te minek veszed .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!