Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Depressziós lennék?

Mit tegyek? Depressziós lennék?

Figyelt kérdés
minden nap sírok valamin.Úgyérzem jelentéktelen vagyok,nem érdeklek senkit,nem figyel rám senki.Addig teljesen jó minden míg itthon vagyok,és nem gépezek.Mert akkor senki nem bánt.Olyankor olyan jó!!De amikor kilépek a utcára rámtör a sirhatnék és kissebbség érzetem lesz a súlyom miatt.Nem merek a beszélgetésekbe bekapcsolódni mert félek hogy hülyeség jön ki a számon.Nem tudom magam adni.Úgy érzem nem szeretnek engem.Viszont vannak olyan percek mikor boldog vagyok hogy élhetek.Ez a két érzés váltakozik bennem.Nagyon gátlásos vagyok.Visszafogott.Nem kellek senkinek se.Aztmondják hogy aranyos vagyok de közbe az ellentettjét érzem annak amit mondanak.Szóval nem úgy viselkednek velem mint akit szeretnek,inkább mintha szivatnának.Nem tudom már mittegyek.Kicsit lehet zavaros amit írtam de,nagyon sok minden van bennem,és ez összezavar
2011. jan. 9. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A 06:49-es válaszoló mond valamit... :)

21:17 voltam.

2011. jan. 12. 19:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Vedd fel velem emailben a kapcsolatot. Egy levelezőtárs talán feldobja a kedved. :) A súlyod/külsőd miatt se kell aggódnod, hiszen úgyse látjuk egymást, csak emailezünk!
2011. jan. 12. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Én meg pont tegnap beszélgettem rólad a párommal. Látod, foglalkozunk veled, ne add fel! Segítünk, ha elfogadod!:)
2011. jan. 13. 07:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon nektek:) Hihetetlen jól esik minden.Mint látjátok még mindig élek:)) Nem tudom ki irta hogy Borderline személyiség zavarom lhet.Megnéztem a tüneteket és az összes illik rám.Nem tudom mit tegyek mert ahányszor felhozom anyunak a pszichologusT,ő egyből kifakad és elkezd dühöngeni,teljesen megijeszt.Mit csináljak? Lehet hogy igaza van és csak beképzelem ezeket a dolgokat..vagy nem akarja elfogadni? Mit csináljak?
2011. jan. 13. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:

17:11 vagyok

egyértelmű, hogy a szüleid hibája. ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem érzed jól magad. a pszichológus nem olcsó dolog, kivéve ha a sulidokihoz bemész és elmond néhány nyilvánvaló dolgot és hülyeséget ingyen. különben is valószínűleg 5ből 4 megmondaná, hogy a szüleidnek kellene megváltozni. az meg esélytelen. vannak akiknek drogokat írnak fel, de ez sem valószínű, hogy szükséges. az már pszichiátria, aminek az a lényege, hogy testi okokból rosszul működő érzelmi/értelmi jelenségeket kezeljenek.

inkább törődésre, szeretetre lenne szükséged, amit ezek szerint otthon nem kapsz meg. se megértést vagy együttérzést.

ha vannak barátaid, akiket szeretsz, tölts velük több időt. nem érdemes igazán erőt fektetni abba, hogy megváltoztasd a szüleid.

2011. jan. 13. 15:02
 16/18 A kérdező kommentje:
és akkor most ez egy betegség? Szóval most beteg vagyok?
2011. jan. 13. 15:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy beteg! Ez egy normális folyamat, ami végbemegy ilyenkor benned a környezeted miatt. Amit tehetsz az az, hogy próbálod a szépet meglátni. Ne nagy dolgokra gondolj! Mindenkinek van valami szép az életében! Próbálj felidézni jó dolgokat és mikor kezdődött, mivel ez az állapot, ahol most vagy. Az előzmény nagyon fontos, hogy mi vezetett ide. Rengeteg sorstársad van, össze kell fogni! Vedd fel a kapcsolatot az itt válaszölókkal. 3 barátod már lehet!
2011. jan. 13. 23:23
 18/18 anonim ***** válasza:

17:11 vagyok

nem lehet tudni, hogy betegségről van-e szó, amíg nem vizsgálnak ki, de nagyon sok lelki, sőt testi betegséget is egyszerűen a boldogtalanság okoz.

az előttem szólóval is egyetértek. a legnagyobb hibája az itt panaszkodóknak, ha csak panaszkodnak, de nem próbálnak barátkozni, miközben legalább 10-20 ember válaszol a kérdésükre (érdeklődik), és 4-5 válaszoló felajánlja a személyes kapcsolatot is.

szerintem ha találsz jó barátokat, akikkel jól érzed magad, és elmúlnak ezek a képzeteid, akkor biztos, hogy nem betegségről van szó.

2011. jan. 14. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!