Mit tegyek? Depressziós lennék?
A 06:49-es válaszoló mond valamit... :)
21:17 voltam.
17:11 vagyok
egyértelmű, hogy a szüleid hibája. ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem érzed jól magad. a pszichológus nem olcsó dolog, kivéve ha a sulidokihoz bemész és elmond néhány nyilvánvaló dolgot és hülyeséget ingyen. különben is valószínűleg 5ből 4 megmondaná, hogy a szüleidnek kellene megváltozni. az meg esélytelen. vannak akiknek drogokat írnak fel, de ez sem valószínű, hogy szükséges. az már pszichiátria, aminek az a lényege, hogy testi okokból rosszul működő érzelmi/értelmi jelenségeket kezeljenek.
inkább törődésre, szeretetre lenne szükséged, amit ezek szerint otthon nem kapsz meg. se megértést vagy együttérzést.
ha vannak barátaid, akiket szeretsz, tölts velük több időt. nem érdemes igazán erőt fektetni abba, hogy megváltoztasd a szüleid.
17:11 vagyok
nem lehet tudni, hogy betegségről van-e szó, amíg nem vizsgálnak ki, de nagyon sok lelki, sőt testi betegséget is egyszerűen a boldogtalanság okoz.
az előttem szólóval is egyetértek. a legnagyobb hibája az itt panaszkodóknak, ha csak panaszkodnak, de nem próbálnak barátkozni, miközben legalább 10-20 ember válaszol a kérdésükre (érdeklődik), és 4-5 válaszoló felajánlja a személyes kapcsolatot is.
szerintem ha találsz jó barátokat, akikkel jól érzed magad, és elmúlnak ezek a képzeteid, akkor biztos, hogy nem betegségről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!