Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Depressziós lennék?

Mit tegyek? Depressziós lennék?

Figyelt kérdés
minden nap sírok valamin.Úgyérzem jelentéktelen vagyok,nem érdeklek senkit,nem figyel rám senki.Addig teljesen jó minden míg itthon vagyok,és nem gépezek.Mert akkor senki nem bánt.Olyankor olyan jó!!De amikor kilépek a utcára rámtör a sirhatnék és kissebbség érzetem lesz a súlyom miatt.Nem merek a beszélgetésekbe bekapcsolódni mert félek hogy hülyeség jön ki a számon.Nem tudom magam adni.Úgy érzem nem szeretnek engem.Viszont vannak olyan percek mikor boldog vagyok hogy élhetek.Ez a két érzés váltakozik bennem.Nagyon gátlásos vagyok.Visszafogott.Nem kellek senkinek se.Aztmondják hogy aranyos vagyok de közbe az ellentettjét érzem annak amit mondanak.Szóval nem úgy viselkednek velem mint akit szeretnek,inkább mintha szivatnának.Nem tudom már mittegyek.Kicsit lehet zavaros amit írtam de,nagyon sok minden van bennem,és ez összezavar
2011. jan. 9. 13:06
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom elfogadni magam
2011. jan. 9. 13:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdődő depressziód lehet. Talán menj el pszihológushoz, hátha segít! :)
2011. jan. 9. 13:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Anya nem akar elvinni. Már beszéltem vele erről.Nem az hogy nem érdekli csak nem tudom ....nem tudom miért nem akar elvinni. 15/L
2011. jan. 9. 13:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok még!!Mert megint történt valami nagyon rossz dolog és úgyérzem azt az egy szem barátomat is elvesztettem.Öngyilkosság határán állok.
2011. jan. 9. 14:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Hali!

Ne várj tényleges segítséget pszichológustól. Én is voltam nála ugyanezzel a panasszal, de hasztalan. 15 éves vagy, fiatal. Tehát még lehet fejleszteni a képességeid. Örülj neki, hogy nem vagy tagja semmilyen bűnszervezetnek és nem vagy aktívan mások kárára. Ha vannak barátaid, már legalább annyit érsz, mint egy átlag ember. Én naponta találkozok olyanokkal, akiknek nincsen barátja.

Sportolsz? Zenélsz? Tanulsz? 3 dolog, ami fentebb emelhet téged a társadalmi ranglétrán anélkül hogy gazdag vagy bunkó lennél. Ha valamelyiket nem kezdted el, akkor kezdd el, mert tényleg fontos.

Öngyilkosság = feladás. Sose add fel! Nem tudod mi történik veled a halál után, de még nem tudunk olyanról, aki visszajött volna egy sikeres öngyilkosság után, úgyhogy az élet egyszer van, használd ki. ;)

Ha nagyon gyors változást akarsz, legyen stílusod! Bármilyen stílus, amihez úgy gondolod, hogy kötődhetsz. Ezen belül pedig tudj minél többet. Ha tudni fogsz valamit, akkor az emberek felnéznek rád. Hidd el, nekem is van azóta egy Bnőm és rengeteg barátom, amint felismertem, hogy nekem nem kell semmi, csak beszélni az emberek nyelvén.

17/F

2011. jan. 11. 17:06
 6/18 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megvan kezed-lábad! Menj el a mekibe egy hónapra vagy a tescoba árut tölteni, majd akkor értékeled az életed igazán, hogy van hol laknod.
2011. jan. 11. 19:00
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol, "megjelölöm" magamnak ezt a kérdést, mert én ugyanígy vagyok.

15/F

2011. jan. 11. 21:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a Borderline személyiségzavar enyhébb változata.
2011. jan. 11. 21:56
 9/18 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot, az ide válaszolókkal és barátkozzatok össze!

A válaszolók írják ide a címet, ahol üzit hagyhatnak.

2011. jan. 12. 06:49
 10/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó jó tanács.

Szerintem a legtöbb "depressziós meg "személyiségzavaros" embernek az a valódi problémája, hogy nincs igazán senki sem, aki törődne vele.

Az, hogy így érzed (akár így van vagy sem) azt bizonyítja, hogy valóban nem törődnek veled eleget.

Szerintem próbálj barátkozni olyan emberekkel, mint te. Nem mondom, hogy ők meg fogják oldani a problémád, de legalább lesznek olyanok, akik megértenek, és akikkel jól érzed magad. Mert ha egész nap egyedül vagy, esetleg rossz társaságban, annak rossz vége lesz. Az embernek szüksége van társaságra és eseményekre. Egyedül megőrülsz, képzelegni kezdesz. Az agy talál ki problémákat, ha nincsenek. Ez tény. Ha meg túl nagy a nyomás, mert mások bántanak, és nem tudsz felülkerekedni rajtuk, akkor ezért látod boldogtalannak az életed, alul maradsz a kiválasztódásban. Az sem kellemes. Tehát olyan emberekre van szükséged, akik segítenek neked, figyelnek rád. Ehhez természetesen az kellene, hogy az adott ember erős legyen, problémáktól mentes. De sajnos ilyen ember kevés van, ezért ne vezetőt keress, csak barátot.

Ha szeretnél írni privátot, szívesen várom.

2011. jan. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!