Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudnék csinálni?

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Állandóan hazudozok..De nem kicsi dolgokat,hanem nagy dolgokat.Nagyon súlyosak és rettegek hogy kiderül,vagy hogy Isten haragszik rám és a pokolba jutok.Nem járok templomba,nem vagyok mélyen vallásos sőt csak annyira vagyok hogy hiszek Istenben a pokolban és a mennyben.Mit tudnék tenni a hazudozások ellen?Lassan öngyilkos leszek a lelkiismeret furdalások miatt.Szégyenlem is magam,de szinte csak így tudok normálisan élni.Kérlek segítsetek!:( Most is du.óta sírok és már be van dagadva a szemem:( 13/L
2011. jan. 9. 01:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ilyen butaságon ne sírj :) pokolba (persze ha van) nem kerülsz ilyen miatt... oda a rossz emberek kerülnek akik élvezetböl bántanak másokat... ne félj és ne sírj. Gondolom, hogy ezek nagy dolgok de mindent el lehet intézni... mikben hazudsz? mondj pár konkrét dolgot. és ne sírj kérlek
2011. jan. 9. 02:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Személyes inkább nem írom le bocsánat:( Igazából az is nagyon zavar hogy már szemrebbenés nélkül tudok hazudni,és utána annyira rosszul érzem magam hogy az valami iszonyat.Utána rá pár percre kicsit elkezdenek potyogni a könnyeim rövid időre és utána úgy érzem hogy kicsit rosszabb de valahol jobb lett az életem..De sajnos nem tudok leállni a sírással.:(
2011. jan. 9. 02:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Jaj el is felejtettem,köszönöm a válaszodat:)
2011. jan. 9. 02:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném hogy nem mindig hazudok,hanem csak akkor ha rossz jegyet kapok vagy valami bajba keveredtem..De nekem ezek nagy hazugságok.Nagyon rossz embernek érzem magam ettől ://:(
2011. jan. 9. 02:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Jóreggelt! ezen ne sírj, inkább gondold át hogy miért nem mondasz igazat. aztán ha megtaláltad az okát akkor tudsz ellene tenni valamit. Ha pedig mégsem sikerülne megoldani a problémádat még elmehetsz politikusnak. :)
2011. jan. 9. 02:11
 6/13 anonim ***** válasza:
már leírtam milyen egy rossz ember... Te ettől nem vagy az és gondolom, hogy Neked ez nagy hazugság (rossz jegyek) de ettől még nem vagy rossz ember! Csak néha gondolom túl belegabalyodsz a dologba és már sehogy sem tudsz jól kijönni belölle. de mégegyszer leírom NEM VAGY ROSSZ EMBER! csak hmm meggondolatlan de az csak egy picit rossz.
2011. jan. 9. 02:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért nem mondok igazat mert volt egy barátnőm akivel 4 évig nagyon jóba voltunk[tavaly "szakítottunk"],de a 4 év alatt állandóan hazudott.Pl.ha elhívtam valahova azt hazudta nem ér rá közben mással volt stb,stb..Ráadásul utána a képembe röhögött és azt mondta tavaly nyáron a szülinapomon : "Csak hazudtam neked amióta jóba voltunk..Képzeld nem bántam meg és nagyon lenézlek borzalmasan gáz vagy és ezzel vége a barátságunknak.Csá" Összedőlt bennem egy világ és általa szoktam rá a hazudozásra..De félek hogy elfog hatalmasodni és az egész életem csak egy hazugság lesz.:( És nem szeretném azt a hibát elkövetni amit a volt barátnőm(Egyébként ő 15 éves).
2011. jan. 9. 02:18
 8/13 anonim ***** válasza:
ne mondj ilyent és tudod mit? Te egy nagyon nagyon becsületes ember vagy, hogy ennyi hazugságot így a kicsi lelkedre veszel... bárcsak én lennék ilyen de én még 20 éves fejjel se vagyok olyan mint Te... én nem bánom meg ha hazudok valamit, nincs lelkiismeret furdalásom... nagyon tisztellek és becsüllek most ezért :) (az első válaszoló)
2011. jan. 9. 02:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!*_* Azt kell mondanom hogy segítettél valamennyit!:)) Abbatudtam hagyni a sírást is.Tényleg nagyon köszönöm neked ♥
2011. jan. 9. 02:30
 10/13 anonim ***** válasza:
nincsmit és örülök. de tudod nem csak azért mondtam, hogy megnyugtassalak hanem mert így gondolom :) nem kéne aludnod amugy? :)
2011. jan. 9. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!