Szerintetek miért van ez? Kaméleon lennék?
Tudjátok,az utóbbi időben vettem észre magamon,hogy olyan a stílusom,mint a kaméleon,ha hosszabb ideig beszélgetek valakivel,és kiismerem,akkor át tudom venni a személyiségét,azaz ugyanolyan szavakat használok,mint ő,ugyanúgy hangsúlyozok,még a humorérzékét is le tudom másolni.Persze,nem elsőre,ehhez hónapok vagy évek kellenek.
A szakközépiskolai legjobb haverom stílusát úgy megtanultam,hogy képes lennék a bőrébe bújni,és eljátszani,mint egy színész.Pedig már évek óta nem láttam.
Még ma is azon vettem észre magam,hogy öntudatlan ugyanúgy viselkedtem,mint ő.De igaz ez más ismerősömre is.Normális ez?És miért van így?Gyenge lenne az egyéniségem,vagy mi?
inkább a gyenge jellemre tippelnék, amennyiben ezt automatikusan csinálod. ha irányítod, akkor nem feltétlen...
valamilyen szinten normális ez, mindenki vesz át am ásiktól. de ha ezt túlzásba viszed az gysenge jellemre, egyéniségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!