írnátok olyan élményeket, melyek egy életre szóltak és tanultatok belőle valamit?
Évekig olyan cicababa voltam, mint akiken most röhögök... Ráadásul nagyon egoista voltam és még ronda is :/ Most pedig ledobtam pár kilót, levágattam a hajam és észhez tértem:) Másfél éve szerelmes vagyok, ha ennek vége lesz, ebből lesz nagy trauma:'(
13L
Szüleim válása 10 éves koromban.
Amit pedig megtanultam belőle:
- az én szüleim nem követendő példák (már ami a párkapcsolatokat illeti)
- a csonka család nem család
Kiközösítés a suliban. Ezt tanultam belőle:
- sohase akarj másoknak megfelelni!
Közeli rokon halála.
Amit tanultam belőle:
- az élet rövid és véges, egyszer mindenki a föld alatt végzi szóval ki kell használni
Első "szerelem". Tanulság:
- talán én is kellek valakinek
22/F
17/F
Én elvesztettem a legjobb barátomat (az ellenkező nemből), mert félreértettünk valamit. Hiába próbáltam meggyőzni, hogy csak ennyi volt és nem akartam semmi bántót mondani. Ellenem fordult és azóta ellenségek vagyunk.
Két héttel később felvágtam az ereimet (amit sose csináltam) és elkezdtem kábítószerezni (amit persze be is fejeztem 2 nappal ezután).
Ekkor meglátott, félrehívott, és mondta, hogy kibékülhetünk. Azt is mondta, hogy a barátok jönnek-mennek, egyért nem kéne feladni az egész életet.
A kibékülés óta (1 éve) nem is beszéltem vele többet, pedig nagyon fáj...
Ennek a történetnek több tanulsága is van:
-A barátok a legfontosabbak az életben. Ha nem képesek megérteni egymást, akkor nem barátok.
-Akkor jövünk rá, hogy valaki igazán fontos, ha már elvesztettük, ezért figyeljünk rá minden közeli kapcsolatra.
-Más nembeli féllel óvatosan barátkozz, mert szerelem lesz a vége, és akkor hülye dolgokat fogsz elkövetni
-Magadba ne tegyél kárt, mert az azért csináltad, mert más volt olyan aljas, hogy biztos pont ez volt a célja, hogy megszabaduljon tőled.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!