Teljesen kétségbeestem, minek élek én egyáltalán?
Igen néha igen de gondolni kell arra hogy sokan szeretnek téged, és amibe jo vagy abba jo is leszel, amugy hány éves vagy ?
Nekem is voltak ilyen problémáim, barátkozz többet, legyél emberek között, és hidd el felfogod, hogy az életnek van értelme, még akkor is ha nem jol tanulsz, amugy milyen suliba jársz ?
Az hogy 2-el végzel még lehetsz valamiböl nagyon jo, és azzal tudsz valamit kezdeni, ha nem is itthon külföldön, ne keseredj el, rossz tanulokbol is lehet ember, és jó szakember, fiu, vagy lány vagy ?
Egy színdarabban hallottam ezt a példát:
az öregasszony haldoklik. És bizony úgy érzi, hogy az élete üres volt. De aztán csinál egy videóüzenetet az unokájának, miközben egy pulóvert horgol, és akkor érti meg az egészet: a pulóver egy öltése apró és jelentéktelen, de ha az elbomlik, vele bomlik a többi is. Mindenkinek meg van a helye a világban és csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk vele.
Utosló válaszadónak:
EZ egy film volt nem?:D...amikor megjelenik az unoka is miközbe a néni a filmet késziti magáról?
én is megértelek!
az én "történetem": most vok 12.es félévkor 5 ből meghúztak..mindenki köpköd rám a családból h mekkora szar vok...kifejezetten nincsenek barátaim csak "haverjaim" és folyton unatkozok! tanulni nincs erőm...:( akármennyire is próbálkozok..:( és nem érzem azt h valaki szeretne..és egyedül vok a világban :( kissebb depresszióban is szenvedek...és önbizalom hiányom is van! nah kb ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!