Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a sulitok szerettek...

Milyen a sulitok szerettek oda járni?

Figyelt kérdés
Milyen pl az osztályközösség?Be vagy illeszkedve?Tanárok tanítás milyen?Csináltál olyat ami nem derült ki?
2011. jan. 2. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
előzö vagyok 15 éves vagyok 10.es 6.tól járok oda.
2011. jan. 3. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Osztályközösség: Nem olyan rossz, bár meg vannak a klikkek. Ha valami baj van, akkor egy pillanat összefog az osztály (kivétel kb. 4 ember).

Én be vagyok illeszkedve, de különösebben senki nincs kiközösítve. Egy emós volt csak, de ő már elment másik suliba.

A tanárok...érdekesek, a matek tanár beképzelt, aki nem tud számolni, azt nem is nézi emberbe. A földrajz tanár azt hiszi, hogy csak az ő tantárgyát kell tanulni, már féle írunk dolgozatot a hegységrendszerekből.

Nem utálok suliba járni, de nem is a kedvencem a gyakorlatok miatt.

2011. jan. 3. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Sz@r az egész, rétegek vannak, menő ku**ák, azok, akik élvezik az életet(én ittvok), lúzerek. Az ofő le se sz@r minket, a tanárok igazságtalanok, csak úgy a semmiért adják az egyeseket, pedig református a suli, (ez nem látszik meg rajta)mindenki csúfolja egymást, a f*szagyerekek általában. Gyűlölöm és elegem van belőle!
2011. jan. 6. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Osztályközösség: nagyon sz*r, nem tudnak megeggyezni semmiben. Be vagyok illeszkedve viszonylag csak van egy kö*csög csaj aki egyszerrűen rém hülye. A tanárok: nagyon jók, csak eggyet nem csípek. Nem nagyon csináltam semmit csak raboskodok...
2011. jan. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!