Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a sulitok szerettek...

Milyen a sulitok szerettek oda járni?

Figyelt kérdés
Milyen pl az osztályközösség?Be vagy illeszkedve?Tanárok tanítás milyen?Csináltál olyat ami nem derült ki?
2011. jan. 2. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Osztályközösség = Van egy fő rib@nc ő diktál,és megvannak a csapatok tehát sz@r..

Be vagyok némileg illeszkedve.

Tanítás= Töri tanáron kívül mindegyik idegbeteg..

Nem csináltam még olyat ami nem derült ki.:)

Nem szeretek idejárni de nem akarok 2x-a sulit váltani:/

13/L 6.osztály ( évvesztes vagyok )

2011. jan. 2. 19:49
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

8 osztályos gimi, az 5. iskolai évemet már nem az általánosban töltöttem, túl könnyű volt... Itt már legalább tanítanak is valamit, és már a tankönyvbe is belenézek, de így is kitűnő vagyok :P Pedig állítólag ez az egyik legnehezebb és legjobb suli...

Mindenki szeret engem az osztályból, nincs olyan aki azt mondta volna rám hogy hülye, mindenki csak poénból amikor hülyültünk. Az ofő nagyon nagy ember, egész órán olyan poénokat vág a fejünkhöz, hogy a földön fekve röhögünk. XD

Még semmi rosszat nem tettem, és minden jóról tud mindenki.

Rajzdogánál mindenki puskázott, az egész osztály kivéve engem és az osztályelsőt de az a hülye tanár nem vette észre!!! XD Aztán érdekes módon, mindenkié ötös lett...

Na jó, nem fényezem magam itt tovább. :P

Sziasztok és NaBUM!

2011. jan. 2. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Az osztályközösség 0. Senki nem áll ki senki mellet, senki (tisztelet az elenyésző kivételnek) nem csinál semmi közösségi munkát (terem díszítése, faliújság frissítése, növények ápolása, öntözése, stb.), mindenki magasról leejt mindenkit (finoman szólva...), tehát ha problémád van, az senkit nem érdekel, észre sem veszi még a kutya sem...

Igen, beilleszkedtem, nagyjából... 1. osztályban senkit, de senkit nem ismertem, mert másik óvódába jártam, úgyhogy nehéz volt...

A tanárok tűrhetők. 3-4 tanár az, akit tényleg érdekel a tanítás, a gyerekek, stb... A többi... no comment. :(

Nem csináltam semmi olyat, amit titkolnom kellene/kellett volna. (Magatartásom, szorgalmam 5-ös.)

:)

2011. jan. 2. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, 7. osztályos, 13 éves lány vagyok. (Utolsó válaszoló vagyok.)
2011. jan. 2. 20:10
 5/14 böiler ***** válasza:
100%

11. osztályos hím vagyok. (Bár ezt még nem döntöttem el.) Én egy olyan suliba járok, ahova baromi kevés a női egyed.

[link]

Az évfolyamon van 3-4.

Szerencsére én jó osztályban vagyok. Tartjuk a hátunkat egymásért. Persze itt is vannak összezörrenések. Hol nincsenek? Na ugye. Szóval jó. Én szeretem. Tiszta suli, csak a műmájer kis köcs.gökkel van tele az egész. Viszont nincs cigány.

2011. jan. 2. 20:14
 6/14 böiler ***** válasza:

"Én egy olyan suliba járok, ahova baromi kevés a női egyed."

És persze mindig figyelek az irodalom és nyelvtan órán. :D

2011. jan. 2. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Az osztályban a festők és a fodrászok vannak. Mikor suliban vagyunk akk se beszélnük nagyon a fodrászokkal mert alig látjuk őket alig ismerjük és jólvan ez így xD Van a sulinak a másik utcába egy kissebb épülete ( mert 950 gyerek nem fér el a nagy épületben :D ) a "B" épület ahova a kisegítősök járnak meg sok cigány :S meg 1-2 normális osztály, többször életveszélyessé nyilvánítottak :S 2 évig rohadtam ott. A nagy épület se jobb mert az is tele van morékkal. Beilleszkedve nemigazán vagyok de vannak haverjaim az osztályból. Tanárok azok jó fejek németórán 9-10be sz*rt se tanultunk;) tanár kérdezte h csináljunk-e vmit és mi meg mondtuk h ne és ennyi... nem csináltunk semmit. Ilyen a tanítás kb :D de azért a többi órán tanulgattunk :) Ennyi kb

17_F 12oszt.

2011. jan. 2. 20:54
 8/14 Ikszdé xD ***** válasza:

A suli elég jó, a fűtést leszámítva :(

Az osztályközösség: -100

Van amikor falazunk egymásnak, de úgy amugy mindenki azon van hogyan bántsa meg a másikat.

Hát a beilleszkedés...nem is tudom...félig igen, félig nem. Van aki szeret, van aki nem. Aki nem szeret az látható jeleket ad, hogy irigy rám.

A tanárokkal nagyon jóban vagyok, és szeretem ahogy tanítanak. Ha egyszer tanárnő leszek (mert az akarok lenni) akkor sok lesz a tanáraim közzül példaképem is.

Nem csináltam olyat ami nem derült ki. Jól viselkedem.

Néha meggyűlik az ofővel a bajom, de ez már megszokott xD

Nem bír az öreg xD

13/L és 8.-os tanuló

(6 évesen kezdtem a sulit)

2011. jan. 3. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Sz@r minden...:/
2011. jan. 3. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:

az egész iskola egy röhely... asz osztály kb 4 részre felbomlik... az okosak, a butaság és a tudatlanság homályában élők a "nagymenők" , átlag lányok, és akiket a külsejük alapján elítélnek

az osztályfőnökünk b*zi( nem lenézek.. tényleg az)... a tanárok.. arról ne is beszéljünk, hogy mennyi midennt feladnak.. temérdek mennyiségű dolgozat... szigorúak... csak egy rossz szó egyes intő kivagy r5ugva.. tehát iylesféle.. nem csinálok iylen rossz dolgokat.. tök átlag lány vagyok. Mindenkivel úgymond jóban vagyok, de van több felszínes.. aki tényleg 100%ig barát akit szeretek szivemből olyan nincs.. akivel csak jó együtt lenni röhögcsélni megebszélni egy két dolgot.. ketten vannak. hárman szoktunk suliba együtt lenni.

2011. jan. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!