Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert kell igy lennie mindennek?

Miert kell igy lennie mindennek?

Figyelt kérdés

Szoval azzal kezdnem h nalam szo szerint romokban hever az eletem.Anyumek csak veszekednek velem,apum is par perce veszekedett velem h miert nem mentem en elsonek be a szomszedokban (van egy ilyen babona h ujevkor ferfi kell bemenjen elsonek az ajton).Karacsony,szilveszter leglehangultabb volt,szomoru volt nekem bar a szuleimnek furcsa modon nem.

Szilveszterkor mindig az uncsimekkal unepeljuk de most nem mert apum nem akart menni veluk.

Az almaim sorra tornek ossze,es nem valami kellemes erzes.Meg annak is orulnek ha elvinenek valami ufok egy mas naprendszerbe.

Egyfolytaba csak ideges vagyok a jegyeimert,nem azert mert roszak demindig remegve felek mikor dolgozatot vagy mast javitanak ki.Apum mindig azt mondja h nem tanulok rendesen pedig mindig 7-10 kozott kapom a jegyeket.

Mit tehetnek en h ujra a megszokott kerekvagasban mennyen minden,mert en igy nem birom ?

2011. jan. 1. 14:58
 1/7 A kérdező kommentje:
szomszedokhoz*
2011. jan. 1. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Székely vagy igaz? És hány éves?
2011. jan. 1. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Erdelyben lakok nemvagyok szekely,13 eves vagyok.
2011. jan. 1. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

En is Erdelyben lakok. :))

Szoval, ne feledd... ESO UTAN MINDIG KISUT A NAP.

Es hogyha tenyleg nagyon le vagy torve, akkor nezdd meg "A titok" cimu filmet! ;)

Segiteni fog! Sok szerencset.

2011. jan. 1. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha filmeknél tartunk a Forrest Gump is egy nagyon optimista emberről szól. Amúgy én is pesszimista vagyok engem is folyton cseszegetnek a szüleim és van amikor tényleg sz@r minden. Csak azt tudom mondani hogy álld a sarat még 5 évig, nem hosszú idő!
2011. jan. 1. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom ,de az nagyon elkeserit mikor ujra es ujra tornek el azok a dolgok amiket nagyon megszeretnek valositani.
2011. jan. 1. 16:35
 7/7 M@x ***** válasza:

gondolkozz pozitívan, bátorítás!

nem szabad ilyen könnyen feladni az álmaidat! Én is már régóta meg akartam valósítani egy álmomat ami már kb 3-szor tört össze eddig. De most van esélyem rá! Eljön majd a te napod! Szedd össze magad nézz vígjátékokat, van interneted hát www.viccesviccek.hu és engedd el magad amikor éppen nem tanulsz, vagy ha a gyakorin böngészel akkor is gyorsan elmegy az idő. MSN-ezz, ismerkedj játssz éld az életed!

2011. jan. 12. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!