Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legrosszabb év. Sz*r szilveszt...

Legrosszabb év. Sz*r szilveszter. Más is van így?

Figyelt kérdés

Ekég rossz ez a 2010es évem..Rontottam a suliba és au utolsó 2hónap szörnyű. a Dolgozataim sosem sikerültek minig egy ponttal csusztam le.. pedig tanultam csak lusta vagyok..A barátaim pár hete ugy ki közösítettek hogy olyan mintha csak álmodnék..a fiú aki tetszett leseszar és az osztály ribijével kezdett el kavarni..aki tudja h nekem teccik a fiú.. Se barátaim se pasim..szilveszterkor is egyedül leszek vis a családdal. Pedig pár hónapja még boldogan terveztem a barátnőimmel hogy náluk alszom stb. most meg annyitsem mondtak h jh múgy nem jöhecc..

csak én vayok ilyen szerencsétlen..?:/

2010. dec. 31. 01:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

:D

Újévi fogadalmam h túlteszem magam. a veszekedésen és a pasin is:D

2011. jan. 1. 00:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele..családommal vagyok..barátaim vannak de egyik sincs közel..pasim van ő sincs közel..no meg engemet is sokszor közösítenek ki..meg ilyenek..meg hát ez az élet mondanivalója..ha rossz vagy kapd vissza..én rossz voltam..rontottam én is..elveszítettem az ellenőrzőmet..igazgatóit kapok..magatartásom is romlik..cseszd meg!!!újévi fogadalmam hogy javítok..

bár szerintem ez semmi..sajnállak,őszintén..az én sorsom a te sorsoddal egyenlő..de semmivel se rosszabb vagy jobb..

na most kiadtam magamból..igazából szilveszterkor buliztam a családommal tűzijátékot néztünk meg ilyesmi..

remélem szebb jövőd lesz mint nekem..bár az én sorsomon is bánkódok de az mindegy

szép délutánt: Marcsi

2011. jan. 1. 14:25
 23/24 A kérdező kommentje:

Hidd el megértelek és őszintén sajnállak.

Mindkettőnknek jobb éveket kívánok!:D

2011. jan. 1. 14:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én az utolsó hozzászóló vagyok!!

Azóta minden rendben lett.Igazgatóit kaptam,de nem lett nagy baj.Mostanában sokat ráhúzok és így jó tanuló vagyok..Amúgy az ellenőrző előkerült de már inkább hagytuk,vagyis maradt a másik.Még mindig kiközösítenek,de már megszoktam!!

Na szia:Marcsi!!!♥♥♥

2011. ápr. 27. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!