Legrosszabb év. Sz*r szilveszter. Más is van így?
Ekég rossz ez a 2010es évem..Rontottam a suliba és au utolsó 2hónap szörnyű. a Dolgozataim sosem sikerültek minig egy ponttal csusztam le.. pedig tanultam csak lusta vagyok..A barátaim pár hete ugy ki közösítettek hogy olyan mintha csak álmodnék..a fiú aki tetszett leseszar és az osztály ribijével kezdett el kavarni..aki tudja h nekem teccik a fiú.. Se barátaim se pasim..szilveszterkor is egyedül leszek vis a családdal. Pedig pár hónapja még boldogan terveztem a barátnőimmel hogy náluk alszom stb. most meg annyitsem mondtak h jh múgy nem jöhecc..
csak én vayok ilyen szerencsétlen..?:/
annyira nem jó szívűek anyuék h ismeretlennel engedjenek el vhovaxd
De azért köszi, meg sztem idősebb vagy. 15leszekmajd(:
=/
Mostmár nálam is csak a látszat hogy jólvagyok..
egyszer bejött anyu és én sírtam.. nem mondtam neki hogy miért.. hogy egyszerre veszítek el mindenkit de szerintem gondolta..akkor elég volt az hogy átölelt..
mostmár nem sírok..egyszerűen nem tudok..csak várom hogy minden helyre jöjjön..:/
höh nah igen:D
Elég sok helyre elengednek még ez a jó. Tudják hogy nem vagyok olyan h egy buliban esetleg olyat csinálnék amit megbánok..:D
Nálunk is úgy van hogy egyedül én lakok távolabb a többiek egy városban laknak:D Szüleink nem ismerik egymástxD de én bírom az ő szüleiket!:D
Mindenkinek jobb éveket kívánok:D
B.Ú.É.K.!:D
Fogalmam sincs eggyik napról a másikra. Semmi ok nélkül. Ők sem tudják miért. Szóval elég szép karácsonyom volt.. a legjobb h karácsonykor születtem és nagy nehezen kijött belőlük egy 'boldogat' én mindenkinek vettem mindig csokit vmi apróságot mert barátoknál így szokás hát én sz@rtsem kaptam nh m1..
ilyen barátok..(N)
nézd a jó oldalát, én még csak nem is tervezgethettem, mert nagyjából nincs kivel
a pasin meg tedd túl magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!