Mit lehet tenni, ha az ember teljesen összeomlik és már nincs kedve élni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 23:27
1/11 anonim válasza:
Először is meg kell találni az okát ennek az állapotnak. Majd kezelni. Ha kell, segítséggel. Minden probléma úgy oldódik meg, hogy "diagnosztizáljuk, majd kiírtjuk az okot".
3/11 anonim válasza:
arconcsapni a köcsögöket, vagy beállni emosnak
4/11 anonim válasza:
Igen, az emo az egyetlen út. Vagy összeszedni magad, és felállni.
5/11 anonim válasza:
Ne piszkáljátok már, hisz már válaszolni sincs kedve szegénynek!
6/11 anonim válasza:
Tényleg mi történt? így könnyebb lenne segíteni.
7/11 anonim válasza:
Próbálj erős lenni, keresd a jót mindenben, mondj sok viccet magadnak (a jókedv, gyógyszer), ha ez sem segít, fordulj szakemberhez, vagy olvass könyvet, hallgass meditációs CD-t, hogy ellazulj. Legyél a barátaiddal, vagy ha van, a szerelmeddel.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért nincs kedvem élni,mert úgy érzem senki nem ért meg és senki nem szeret,és mert annyira unom az egészet!
2010. dec. 27. 10:52
9/11 anonim válasza:
Elmondod bővebben mi bánt?(akár privátban)
10/11 anonim válasza:
na, nekem is pont ez a bajom. én annyit teszek ellene, hogy olyan zenét hallgatok, ami 'üvölt helyettem'. ezek úgy megnyugtatnak, életkedvet adnak, utána pedig egyetlen barátnőmet felhívom, és beszélgetünk.
barátom nincs, az külön probléma a számomra, azon még a zene sem tud segíteni..
ha gondolod beszélgethetünk, írhatsz privát üzenetet, az mind a kettőnknek jót tenne, lehet.
egyébként mennyi idős vagy, és lány vagy fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!