Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeptember 29-én történt egy...

Szeptember 29-én történt egy bizonyos eset, ami kihatással volta a személyiségemre. Szerintetek ebben az esetben okolhatom magam? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Megismertem két lányt, mindketten 4 évvel fiatalabbak voltak nálam, és régóta barátnők voltak. Én mindkettejükkel összebarátkoztam, bár 4 évvel vagyok idősebb. A másik lányhoz közelebb kerültem, és ők eltávolodtak egymástól. Az első lányról tudtam, hogy soha nem volt sok barátja, de ők ketten ezelőtt mindig megértették egymást. Ezután egyre többet veszekedtek. Azon a bizonyos napon is ez történt. Ő ekkor kiabált, majd sírva elrohant. És akkor megtörtént a katasztrófa, nem figyelt, és egy autó elé lépett, mire a mentők kiértek, már nem élt. Én sokat sírtam, és tudom, ha nem lépek be a képbe, mindketten boldogan élnének. És most úgy gondolom, hogy minden együtt töltött boldog percet odaadnék azért, hogy élhessen.
2010. dec. 26. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha figyeltél volna rá jobban, meg ha a barátnőd megbeszélte volna vele nyugodtan, és ha a lány is megértőbb lett volna. Ha... ha... ha... Már megtörtént, nem lehet változtatni rajta, és hidd el nem volt véletlen. Lehet, hogy az volt a halálának célja, hogy te és a barátnőd megváltozzatok. Az hogy sanyargatod magad nem változtat már a dolgokon semmit!
2010. dec. 30. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Jézusom!

Nagyon sajnálom nagyon én nekem már pár könnycseep is kibujt a szememből...:"(

Ezért ne érezd hibásnak magad a sors így dölt el sajnos...nlha muszály megtörénnie annak aminek megkell. Higgy benne hogy ő most figyel lentről és tudatni akarja hogy nem te vagy a hibás. :) vegyél erőt magadon próbálj megváltozni kezd új életet. :)

mesélj még hogy volt.! : |

2010. dec. 31. 00:28
 13/15 anonim ***** válasza:
őőő... valszeg fentről... akart lenni...
2010. dec. 31. 00:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Akkor elmesélem az egészet:

Én 18 vagyok, ők 4 évvel fiatalabbak. Aki meghalt (nevezzük Rinnek, ez volt a beceneve), egy nagyon visszahúzódó, félénk lány volt. Össz-vissz volt talán 4-5 barátja. Én msn-en ismertem meg őket, kiderült, hogy egy városban lakunk. Találkozgattunk, de én úgy érzem, hogy Rint kirekesztettük, sokszor beszéltünk úgy előtte, hogy őt nem avattuk be. A másik lány úgy gondolta, hogy most már én vagyok a legjobb barátnője, és ő is egyre kevesebbet foglalkozott Rinnel, ahogy írtam, sokat veszekedtek. Engem akkor nem érdekelt, nem nagyon foglalkoztam vele. Szept. 28-án, az előtt a nap előtt, suli után találkoztunk, de akkor Rin elment, nem akart velünk lenni, azt mondta, hogy nem szívesen van olyan emberekkel, akik nem szeretik a társaságát. Egyikőnk se szólt bele, hagytuk elmenni. Másnap Rin elment a másik lányhoz, lehívta, hogy a házuk előtt találkozzanak. Veszekedni kezdtek, Rin kiabált, majd sírva elrohant. A másik lányt nem nagyon érdekelte, elindult haza, de mesélte, hogy egy borzalmas csattanást hallott. Ember lévén, kíváncsi volt, és odament. Akkor hívott fel engem, hogy siessek oda, Rint elütötte egy autó. Én azonnal indultam, de mire odaértem a mentők elvitték, állítólag már akkor is halott volt. Bementünk a kórházba (a városban csak egy van), és érdeklődtünk a recepciónál, de azt mondták, hogy a lány, akit behoztak, már halott, és megkérdezték, hogy nem ismerjük-e a szüleit, mert nem volt nála semmi igazolvány, ami alapján azonosítani lehetne. Én megadtam a vezetékes telefonjuk számát, és mindketten elmentünk. Ez történt azon a bizonyos napon.

2011. jan. 4. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Szörnyű történet..de nem te tehetsz róla!
2011. jan. 5. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!