Biztos votl róla szó korábban, de szerintetek mi is történt valójában 2001. szeptember 11-én?
el ne kezdjetek ócsárolni, de a Pentagonos képeken nyoma sincs repülőgépnek. Nem volt se szem- se fültanú, pedig egy 50 méterrel a talaj felett repülő járat hangja az nem piskóta. Nem beszélve arról, hogy a hivatalos verzió szerint a batárnagy utasszállító Flight 77 olyan vonalat írt le, amit egy műrepülő világbajnok is megtapsolna.
Ja és a legjobb, a nyilvánosságra hozott biztonsági kamera felvétel időkódja 2001. szeptember 12-e! A hivatalos válasz a miértre: "Nem tudjuk."
bocs, a link:
lucidumintervallum.com/1/wtc-al.html
http://www.youtube.com/watch?v=P_q6j6BZkHQ
e linkből a 9. percnél bemutatott képsorban ajánlom mindenki figyelmébe az időkódot. SZEPTEMBER 12-e!!!!!!!!!!
Hogy mi történt valójában, azt csak Bush tudná megmondani. A Korszellem (Zeitgeist) c. film is sok mindent taglal 911-el kapcsolatban. Aki nem látta annak mondanám:
- 911 előtt és utána se dőlt össze felhőkarcoló tűz miatt.
- mindkét torony ugyanúgy dőlt össze
- Shanksville-ben is lezuhant egy gép, de a hivatalos jelentés szerint a gép becsapódáskor "elgőzölgött"(acél-titán ötvözet, aminek az olvadáspontja sokkal magasabb mint ahogy a kerozin ég.
- viszont Shanksville-ben találtak emberi maradványokat, annak ellenére hogy a gép összes többi alkatrésze elgőzölgött.
- szakértők szerint a pentagonba nem csapódott gép de a kamerafelvételeket soha nem fogják kiadni.
- a légierő évekig nem hibázik, de aznap többször is.
- épp aznap tartanak hadgyakorlatokat.
én még a WTC-s dolgokat majdnem bevettem, de a
Pentagonos rész megygőzött róla, hogy ez már humbug. s utána már nem nehéz rájönni, hogy ha az egyik humbug, akkor a többi is.
S a 4. gép? Az egyik járat állítólag lakatlan területen ért földet, célját el nem érve. Erről egáltalán nem emlékszem fényképekre, videókra. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!