Na, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, és ezt a jelenséget már előbb is észrevettem magamon. Szóval az van, hogy álmodok valamit (pl.: egy dzsungelbe mászkálok, tigriseket nézegetek), és bevillan egy kép az álom közbe, de úgy, hogy nem is oda való (pl.: egy kutyás füzetet nézegetek egy üzletbe).

Ez a pár másodpercig tartó kép 2 napon belűl beteljesül, UGYANÚGY. És nem déjá vu - szóval nem úgy érzem mintha már megtörtént volna, hanem tényleg bevillan az a kép, sőt néha el is gondolkozok rajta.

Itt van 2 példa:

Ez régebben volt (vagy 2 éve?). Eszek, bambulok, és beugrik egy kép, amin egy nő fut a HÉV ajtajához. Egy szőke, magas, vékony nő szatyrokkal. Anyám kitalálta, hogy menjünk el a bevásárló központba, és ugyanúgy nézett ki az a nő, ugyanúgy futott, minden ugyanolyan volt.

A másik, hogy egy barátommal megbeszéltük, hogy elmegyünk pizzázni, és hozza az ő régi osztálytársát. A lényeg, hogy soha életembe nem láttam, képeken se, aztán bevillant egy kép: nem is ismerős a környezet, de ott van a barátom, meg még egy fiú.

Ma azon a környezeten voltunk 3-man, a barátom, én, és a barátom barátja, aki csontra úgy villant be, mint amilyen valójában.

Mondom: nem úgy érezem, mintha már megtörtént volna, hanem láttam már a helyzetet! Köszi a segítséget, és Kellemes Ünnepeket! (:

12/L

2010. dec. 26. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Deja vu. Meg is válaszoltad magadnak. Csak ismerösnek tünnek ezek a dolgok, de nem történtek még meg :)
2010. dec. 26. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha képes lennél ilyen jövöbelátó dolgokra akkor nem irogatnál egy ilyen oldalon :)

Nem baj, fiatal vagy még, ráérsz ezen elgondolkodni :)

2010. dec. 26. 00:16
 3/7 szamóca. ***** válasza:

pedig ez csak deja vu:) semmi extra....

bocsi, tudom hogy nem ezt vártad.

2010. dec. 26. 00:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen nincs, hogy mit várok! :)
2010. dec. 26. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is szokott ez lenni. Macskák a semmiből....stb. egyszer azt álmondtamm hogy láttam a szobámat, és az ágyon egy plüssmacit. Az ágyon egy új pléd is volt. Másnap ez megtörtént, nagyon megijedtem. Lehet deja vu, de nem tudom. És én is 12 éves lány vagyok..:D
2010. dec. 26. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:
:D
2010. dec. 26. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 12 éves lány vagyok XD, és velem is történtek már hasonló dolgok, pl.előre "megéreztem", hogy hol fogok állni az osztályképen és úgy is lett, pedig tényleg nem azt figyeltem, hogy hol foglalok helyet, csak utólag jutott el az agyamig. Szóval érdekes dolgok ezek, nem tudom, mi lehet rájuk a magyarázat.
2010. dec. 26. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!