Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerény az, aki annak vallja...

Snowpehely kérdése:

Szerény az, aki annak vallja magát?

Figyelt kérdés

Szoval, talan kisse bonyolultnak tunik: ha azt mondjuk , hogy ajj, milyen szerenyek vagyunk, akkor az mar nem ...szerenytelenseg?(vagyis dicsekves) Nem a tobbi embernek kellene ezzt a megallapitast tennie?

Vagyis aki azt mondja magarol, hogy szereny, az nem eppen az ellenkezoje: nagykepu? Nem hat dicsekvesnek ez?

2010. dec. 25. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
hát, vagy igen, vagy nem. ne gondolkozz
2010. dec. 25. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
inkább érezd jól magad
2010. dec. 25. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ha csak így magadba mondogatod akkor szerény , ha meg 2-3 embernél többbnek (vagy 1 embernek többször :D) akkor meg nem
2010. dec. 25. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, ezt teszem. Nem a gyakorlati jelentosege miatt erdeklodtem(vagyis ilyen meg nem tortent, hogy valaki "szerenynek" vallja magat, csupan felvetodott bennem a kerdes.Pszihologiailag. :P
2010. dec. 25. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
sokat szoktál filozofálgatni? hány éves vagy?
2010. dec. 25. 19:17
 6/9 szamóca. ***** válasza:
na hát az attól függ hogy a szerényt mint jó vagy rossz tulajdonságot hozzuk fel. ha mint jó tulajdonságot, akkor igazad van: az ellenkezőjét jelenti. vizont felhozhatjuk olyan közegben is, ahol negatív jelentése van, ott ez nem igaz.
2010. dec. 25. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
strawberry fields forever
2010. dec. 25. 20:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazad van, szamoca...Valoban nem mindegy, bar en a pozitiv ertelmere gondoltam. Szoval ha a szerenyseg pozitiv tulajdonsag, akkor ezzel dicserjuk magunkat, ha viszont negativ, akkor csak elmondjuk, mint hibat?

Ja, amugy kedves elozo elozo(:)) valaszolo, szerintem a kor nem szamit, amugy 15.

2010. dec. 26. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
jaja, nem számít, csak kérdeztem
2010. dec. 27. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!