Miért van az, hogy úgy érzem, alapjáraton nem szeretnek az emberek?
Nem tudtam nagyon, hogy ezt hova kéne írnom, így ezt választottam.
Tehát, az a problémám, hogy szerintem nem szeretnek az emberek. Akármilyen új közösségben mindig kedves, aranyos próbálok lenni(amúgy is az vagyok) és eleinte mások is azok velem, de később mégis csak megmarad egy szimpla emberi kapcsolatnak. Nem tudom, hogy mi lehet bennem, ami annyira taszítja az embereket.
Én nem tartom magamat rossz embernek, sőt, szerintem olyan értékek vannak bennem, amelyek másban nincsenek. Mindenről el lehet velem beszélgetni, megértő, segítőkész, értelmes, toleráns embernek tartom magam. De mégsem megy az, hogy akárki is jobban megkedveljen. Úgy érzem sokszor, hogy csak úgy vagyok, hogy igazán senkinek sem kellek, mint barát. Mit tehetnék még? Vagy fogadjam el, hogy én egy ilyen típus vagyok, akit nem nagyon szeretnek?
De csak reménykedhetek benne, hogy megváltozik a helyzet..bár ha eddig sem változott minden igyekezetem ellenére
Ha így állsz hozzá,akkor nem is fog.Lehet csak te látod így,de közben nem is így van.Az te benned a te fejedben dől el,hogy éppen hogyan látod a világot.Kicsit legyél pozitív.Kicsit szerintem negativ vagy és akkor általában nem úgy alakulnak a dolgok ahogy az ember szeretné.
Kedves utolsó!
Elég nehéz most ezt megfogalmaznom, főleg így személytelenül.
Én látom magamban az értékeket, sőt, néha több értéket látok magamban, mint másokban(természetesen ezt nem hangoztatom, és nem nézek le másokat). A gondolkodásomat inkább racionálisnak, és mély gondolkodásúnak nevezném. Az a probléma, hogy ezt mások(többi lány, nő) nem látja bennem valamilyen oknál fogva. Mintha mindenki átnézne rajtam, annak ellenére, hogy én normális, értelmes, értékes embernek tartom magam. Remélem érthetően fogalmaztam.
Én látom magamban az értékeket, sőt, néha több értéket látok magamban, mint másokban(természetesen ezt nem hangoztatom, és nem nézek le másokat)
Hoppá hoppá!Lehet ez a gond?Nem hangoztatod igaz,de az lejön az emberknek hogy te fensőbségesnek érzed magad.Én is ilyen vagyok,én is ezt érzem,én sem hangoztatom,de sokszor mondják hogy miért érzem magam fensőbbségesnek?Pedig én sem mondok soha semmit,vagy nem nagyzolok szavakkal.
Azért mondtam hogy kiváncsi lennék az arcodra.Mert a szem és az arc mindent elárul.
" A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Én látom magamban az értékeket, sőt, néha több értéket látok magamban, mint másokban(természetesen ezt nem hangoztatom, és nem nézek le másokat). A gondolkodásomat inkább racionálisnak, és mély gondolkodásúnak nevezném. Az a probléma, hogy ezt mások(többi lány, nő) nem látja bennem valamilyen oknál fogva. Mintha mindenki átnézne rajtam, annak ellenére, hogy én normális, értelmes, értékes embernek tartom magam. Remélem érthetően fogalmaztam."
Abszolút. Írtam már, ismerem ezt az érzést. Erre mondom én: ha nem vagy olyan, mint ők, akkor kinéznek maguk közül. Vagy éppen észre sem vesznek. De ezen nem fogsz tudni változtatni. Én sem tudok. Egy dolgot tehetek: megtanulok vele együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!