Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek kellően laza?

Hogyan legyek kellően laza?

Figyelt kérdés

Túl merev vagyok, gyakran agodóm a jövő miatt, hogy mi lesz.

Görcsös vagyok ennyi.

22/F

2010. dec. 25. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hiába írunk neked bármit, ha görcsös vagy, azon ez nem segít. Én is szoktam görcsös lenni, de évek alatt kifejlesztettem, hogy amint érzem, hogy begörcsölök és zavarban vagyok, pár percre elvonulok, becsukom a szemem, kicsit relaxálok, mondogatom magamnak, hogy nyugi,nem kell idegeskedni, más sem görcsös akkor én se legyek stb. Most már beválik, egyre jobban sikerül ellazulnom egy nagyobb társaságban is. anno ha megláttam, hogy 4-nél többen vannak, fordultam vissza és jöttem haza.

23L

2010. dec. 25. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megpróbálom.

2010. dec. 25. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert nyomás alá helyezed magad. Mert félsz a jövőtől, sokat agyalsz a múlton, a jelenből meg kiesel. A megoldás az, hogy a jelenben élj, és azokra a dolgokra koncentrálj, amik ma történnek veled. A fentebb említett relaxáció jó kiindulópont lehet. Azt tanácsolnám, hogy menj el vipassanat tanulni, nagyon hasznos lehetne az esetedben.
2010. dec. 30. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!