Most vagyok 12.-es, 2 hete volt a szalagavatóm, és olyan szomorú lettem tőle. Mikor kisebb voltam, alig vártam, hogy idősebb legyek. Most meg zavar a dolog. Annyi minden van az életemben jelenleg, amit szeretek. Nem akarom ezeket elveszteni, meg nem akarom a mostani embereket se elveszíteni az életemből, de úgyis ez lesz. Szétszéled az osztály, a régi barátok, bátyám is most költözött el.
Másokat is megvisel/megviselt ez?
El fog múlni ez az érzés idősebb koromra?
2010. dec. 24. 16:17
1/6 anonim válasza:
Én 41 éves vagyok.De nem ez zavar.Soha nem voltam idegbeteg amiatt, hogy mennyi a korom.Inkább az, hogy már megint karácsony van.Hiszen a tavalyi is alig mult el....
Jobban nem tudom most megfogalmazni.
A gondolat, hiogy a gyerekeim még "csak"most születtek, aztán a lányom már érettségizni fog.A fiam most kezdte a középiskolát.De neki is elfog szaladni az a négy év...
Én attól rettegek, hogy történik velem valami, és többet már nem lehetek velük.
2010. dec. 24. 16:26
2/6 anonim válasza:
Az időnek múlnia kell.
Ha pl. ma megállítanánk, egy hét múlva már unnánk...
Az életben vannak édes és keserű dolgok, de mi értelme lenne, ha nem lennének fájdalmak, mi értelme lenne, ha minden egyszerű volna?
Valamit valamiért...
2010. dec. 24. 16:40
3/6 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar.. örökre kislány akarok lenni :)
2010. dec. 24. 20:30
4/6 Mentifantezsvér válasza:
16 vagyok és eléggé zavar hogy a napok csak úgy el illannak a pillanat elmúlik és azt az időt már senki se adhatja vissza neked...reggel felkelek az ágyamból és egyet pislogok és már megint ott fekszek este..félek hogy elpazarlom a fiatalságom és olyan dolgokból maradok ki amiket késöbb már nem pótolhatok...elköltözem onnan ahol felnőttem és azóta és minden percet gyászolok amit elvesztegettem...mit megnem adnák ha az időt visszalehetne tekerni vagy dolgokat újra megélni..
2010. dec. 25. 02:06
5/6 anonim válasza:
de, nagyon!!!!!!!!!!! pláne mert 4éve pazarlom minden percét az életemnek ami nem tudom milyen hosszú lesz....
2010. dec. 25. 15:16
6/6 anonim válasza:
Tudod,én csak most döbbentem rá,hogy milyen gyorsan múlik az idő..Még pontosan emlékszem amikor elsőbe indultam és ittvan már a hetediket felyezem.Szereztem barátokat,elvesztettem őket!Olyan szörmyű érzés,hogy ez az utolsó évem a gyerekkori barátaimmal,hamarosan elválunk,vagy találkozunk még,vagy sem.Továbbá attól is félek,hogy mi lesz tovább!?Kik fognal mellém állni és meddig tartanak ki mellettem!Dehát az idő múlik,bele kell nyugodni,és élvezni az életet az utolsó percig!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!