Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme az életemnek?

Van értelme az életemnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi értelme ennek a vergődésnek amit én életnek nevezek. 20 éves fiú vagyok. Anyámmal élek. Van egy érettségim, sajnos anyagi okok miatt nem mehettem főiskolára. Szakmám nincs. Nem értek semmihez. Nem találok munkát. Ha majd egyszer találok...(gondolom egy gyárban szalagmunkát, amitől a hideg is kiráz)kemény 70ezer Ft-ért, akkor sem leszek sokkal előrébb. Ugyanis 70ezerből nem tudok független életet élni. Ha pl. egy albérlet rezsivel 60....akkor 10ezerből finanszírozzam a kaját, ruhát,szórakozást, stb.?? Egész nap ezen jár az agyam, kezdek bedilizni:) Gyakorlatilag minden napom erről szól...felkelek és ülök a k**va gép előtt majd lefekszek.Semmi értelme ennek az egésznek, és nem látom kiutat. Körülöttem pár haver, akiknek megvan a jogsija, apuci autót vett nekik, beprotezsálta jó munkahelyekre, mennek nyaralni és élik az életüket. Megmondom őszintén irigy vagyok. Tudom nem szép dolog, de ez az oldal arra van hogy anonim elmesélhetem a storymat. Beadtam egy csomó helyre az önéletrajzomat, nézelődtem interneten munkákat, de nem találtam semmi értelmeset. Ha valaki megkérdezi mi történt velem az elmúlt 1 évben...hát semmi..ültem az internet előtt...online játszok... sorozatokat nézek...NAGY ÜRESSÉG. Elegem van. Meddig várjak arra a bizonyos sült galambra? Mikor mondjam azt hogy ennyi..befejeztem?
2010. dec. 21. 03:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most jól figyelj,mert ilyen ajánlat amúgy nem hullik csak úgy az ember ölébe.

Találtam egy céget,aki kiközvetit külföldre.Akadályok,amelyek miatt nem juthatnál ki:

1. Nincs nyelvvizsgád- Nem baj,nert mielőtt kivisznek felkészitenek,megtanitanak.

2. Nincs szakképzettséged,tapasztalatod-Nem baj,mert teljesen kiképeznek,hogy a munkádat maradéktalanul,profin el tudd végezni.

3.Nincs pénzed,erre az egészre-Nem baj,mert eleinte mindent ingyen csinálnak:kiutazás,szállás,munkábaállás.Ráérsz visszafizetni,ha már van miből!!!

Havi 1200-1400 Eurót kapsz! Olyan helyekre jutsz el ahová alapból nem és még fizetnek is érte!!!!

Azt hittem én is,becsapás,de leellenőriztem a céget és valódi,nem kamu.Fel is vettem vkivel a kapcsolatot,aki általuk jutott munkához egy luxushajón! Érdemes megnézni!

www.hajosmunkak.neobase.hu

Sok szerencsét!!!

2011. jan. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!