Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Őszintén, Ti boldogok vagytok?

Őszintén, Ti boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
Ha nem mi az? Min szeretnétek változtatni? Mit szeretnétek elérni, hogy boldogabbak legyetek?
2010. dec. 20. 22:25
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
79%
Igen boldog vagyok! Sokat kaptam az élettől érdemtelenül. Van egy csodálatos férjem, akit szeretek és ő viszont szeret. Tiszteljük, becsüljük egymást. Mindenünk megvan, ami csak kell az élethez, hit, remény, szeretet. Egy valami van, ami nagyon hiányzik az életünkből, de hisszük, hogy az az idő is eljön majd, amikor azt is megkapjuk. Az a gyermekáldás.
2010. dec. 21. 11:51
 22/28 anonim válasza:

Az a baj, hogy manapság már a boldogságnak a kifejezését, értelmezését is többírányba terelték, tereltük. Egyébként meg sokmindenkinél mást kell hogy jelentsen. Nyilván nem lehet senki sem egyformán boldog, mert nem egy társadalmi csoportba tartozunk. Nincsenek egyenlő esélyeink, nincs egyformán hátszelünk, szerencsénk, belső-külső képességek és így tovább.Én a magam részéről nem vagyok "még" boldog, mert sokmindenen kellett, kell idegesgednem és sok igazságtalan dolog ért az életben, annak ellenére milyen is vagyok, viszont folyamatosan próbálok ellene tenni hogy változzanak a dolgok. A legnagyobb probléma hogy a mai világban már sokminden nem rajtunk múlik! Egyszerűen a körülmények áldozatai vagyunk rengetegen egy farkastörvényekkel teli világban, ahol ugyan civilizált módszerekkel, de látványos tempóval építik le a " fölöslegesnek ítélt emberi hordalékot".

De röviden: létezik boldogság, csak ahhoz meg kell találnunk saját képességeinket és határainkat. Ezek nélkül nem fogjuk meglelni az örömeinket.

2010. dec. 21. 12:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

'Én nem vagyok boldog, a szerelem hiányzik az életemből. Ami szerintem a legfontosabb dolog.'

Nem fogalmazhattam volna szebben. :) :(

Attól nem leszek előrébb, ha folyton arra gondolok ami nincs, de nekem már annyira hiányzik, hogy nem bírok örülni semminek. Ami nagy butaság, de nem tudok mit tenni.

2010. dec. 21. 14:48
 24/28 Mentifantezsvér ***** válasza:
100%
Mindenki azt hiszi hogy igen mert egész nap mosolygok és mindenkit felvidítok és pozitív energiával tömöm öket ..de azt senki se látja hogy igazából milyen szomorú is vagyok...:( bár már azért megéri minden napom hogya barátaim életét jobbá tehetem :)
2010. dec. 22. 02:11
 25/28 anonim ***** válasza:
nem, nem vagyok. változtatni szeretnék: külsőmön, ezért nagyon sokat sportolok és úgy táplálkozom ahogy kell. szeretnék az anyagin is, nem szeretnék függni a családomtól, komoly egzisztenciát akarok kialakítani magamnak. érzelmileg is változtatni akarok, nem szeretnék függni senkitől. le akarom győzni az önbizalomhiányomat és a befordultságomat is. és még sorolhatnám. de jól haladok, csak ez számít.
2010. dec. 22. 13:17
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Előre is kellemes ünnepeket Nektek, és sok sikert a boldogság eléréséhez!

Kedves utolsó válaszoló, valahogy Nekem is hasonló problémám van. Függeni a szülőktől, önbizalomhiány. Pedig az mondják jól nézek ki, de én nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Van egy olyan mondás: "Az önbizalom szépít!"

Sajnos beleestem egy idősebb pasiba...és, hogy ez viszonzatlan ezért, nagyon sz*rul vagyok.

2010. dec. 22. 18:00
 27/28 anonim válasza:
boldogság? még színét se láttam
2011. jan. 8. 06:07
 28/28 anonim ***** válasza:
no
2011. jan. 9. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!