Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Őszintén, Ti boldogok vagytok?

Őszintén, Ti boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
Ha nem mi az? Min szeretnétek változtatni? Mit szeretnétek elérni, hogy boldogabbak legyetek?
2010. dec. 20. 22:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szerelmi problémák...Egyoldalú szerelem.
2010. dec. 20. 22:42
 12/28 anonim válasza:

Az nem jó dolog.

Azonnal felejtesd el és kerüld el az illetőt!

Ne kínozd magad!

Tapasztalat!

2010. dec. 20. 22:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

22:42 azt hiszem, kicsit torz képed van a világról... 19 évesen az csinál ilyeneket, akinek kőgazdagok a szülei. A nagy átlag nem.

Egyébként én nem tudom, hogy boldog vagyok-e. Jó suliba járok, de annyira nem köt le ez a szak. Csak sajnos már a harmadik, öregszem, egyre kevésbé ugrálatok. De igyekszem innen átmenni egy jobb szakra.

Jó munkám van, bár az elmúlt hónapban nem tudtam dolgozni és januárban sem lesz időm a vizsgák miatt. Ami annyira nem szerencsés anyagilag.

Van egy párom, aki nagyon szeret, sokan összetennék a kezüket, ha ilyen párjuk lenne, viszont sok gondolatom képtelem negérteni.

Van egy családom, szeretem őket, de mégis furcsák.

Van egy álmom, aminek dolgozom a megvalósításán (sok pénz kell hozzá), de még hosszú évek kérdése, mire összeszedek annyit. De persze jó, hogy közeledem hozzá, csak lassan.

Néha boldog vagyok. Néha boldogtalan. Nem tudom.

2010. dec. 20. 22:46
 14/28 anonim ***** válasza:
NEM
2010. dec. 20. 23:00
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
álmom van. Akivel megvalósíthatnám...az nincs.
2010. dec. 20. 23:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Az mi?
2010. dec. 20. 23:35
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát igyekszem az lenni. Pedig anyagi problémáim vannak, és csalódtam a pasikban is.
2010. dec. 21. 00:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

én eléggé nyomorgok, szóval nem vagyok az. csak annyit változtatnék, ha tehetném, hogy elmennék valahova, ahol megfizetik a munkámat.

de ez nem fog menni, nem tudok rá félretenni. :)

2010. dec. 21. 07:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem csak a pénz miatt, hanem a sok bizonytalanság miatt is a jövőmmel kapcsolatban

a családom miatt sem vagyok boldog, mert nem kedvelem őket

2010. dec. 21. 08:55
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok boldog. Valaha az voltam. De az elmúlt.

egyébként azért,mert sok haverom barátom elhagyott, vagy megváltoztak teljesen. mostanra már alig vannak barátaim.

magamra zárkóztam még jobban.

a suli is rátesz egy lapáttal túl sokat kell tanulni,néha már nem bírom.

meg még egynéhány dolog történt az életemben amit nem tudok feledni..

L17

2010. dec. 21. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!