Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj, vagy miért...

Velem van a baj, vagy miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de az osztálytásraim,ismresőseim között már szószerint úgy érem magam,mintha földön kívüli lennék...az osztálytársaim olyanok hogy nem is tudom,egyszerüen csak másak,nem tudok velük semmiről beszélégetni ezért nem is vagyok túl jó viszonyba velük...aztán az összes jobb barátnőm is oajn,hogy jó,jókat hülyülünk néha meg minden de valahogy nem értik meg sose mit érzek...a szüleim meg már szószerint le se sz*rják az egész életemet,szerintem az se tűnne fel nekik ha egyszer nem mennék haza az iskolából,mert pl. elütött egy kamion...simán nem vennék észre...És mostmár annyira rossz,senkivel nem tudok egy jót,őszintén beszélgetni.Annyira egyedül vagyok!!!Mit tegyek???
2010. dec. 20. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem elkapott az emolàz -.-
2010. dec. 20. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha 1 barid sincs nem felétlen te vagy a hibás!! Nekem sincs az osztályban 1 normális barátnőm sem!!! Azért mert mindenki X lányt védi!!
2010. dec. 20. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Miről szeretnél velük beszélni? Miért nem tudsz?

Én szívesen meghallgatom mások érzéseit, és szeretek tanácsot is adni, írhatsz privába is.

2010. dec. 20. 17:37
 4/12 A kérdező kommentje:
hát...nem egy konkrét dologról lenne szó hogy nemtudok velük beszélgetni...egyszerüen csak amikor próbálok velük valamiről beszélgetni,mindig válaszolnak a kérdésemre és mennek oda máshoz meg ijenek...meg ők ojanok,hogy fojton csak ojanokról tudnak beszélni hogy pl. ciki-e hogy 12 évesen nincs pasijuk,hogy hogy ciki-e az is hogy 21 évesen még nem csóoklóztak vagy ami rosszabb,nem d*gtak meg a kicsit normálisabbak is fojton sminkekről meg ijen tök csajos dolgokról beszélnek...meg már a régi legjobb bnőm is átvette ezt a rib*ncos stílust,én pedig eleve ojan "fiús" lány vagyok...a fiúk meg még annyira gyerekek,12-13 évesen még Metin2-nél meg vmi jojó szerü kis izénél tartanak amit vhogy el kel dobni és úgy forog...vmi korva vagy hogy hívják...
2010. dec. 20. 18:01
 5/12 A kérdező kommentje:
bocsi,félreirtam,úgy akartam hogy 21 éveen nem csókolóztak-e
2010. dec. 20. 18:05
 6/12 A kérdező kommentje:
*12 XDD
2010. dec. 20. 18:05
 7/12 A kérdező kommentje:
*vmi kobra vagy hogy hívják
2010. dec. 20. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
A lányoknak van egy ilyen korszaka, (sokan felnőttként sem növik ki). Ha te pont nem éled ezt át, akkor érthető, hogy idegennek érzed magad köztük. Nem baj ha az éretté válás rögös útján ez az állomás nálad pont kimarad. Keress a sajátodhoz hasonló érdeklődési körű, esetleg idősebb lányokat. A nem kirívó viselkedésű, visszafogottabb emberek közt nagyobb sikered lesz.
2010. dec. 20. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:

17:37 vagyok

csak azt tudod ami nem érdekel téged. vagy ne állandóan ez legyen a téma. erre az a megoldás, hogy idősebbekkel ismerkedsz, akiknek feltehetően más a témájuk (ott is van akik konkrétan megbeszélik, mikor csókolóztak, stb utoljára...)

2010. dec. 21. 11:18
 10/12 A kérdező kommentje:
szoktam idsősebbekkel ismerkedni,főleg fiukkal,d a félreértés miatt,nem pasizásból csak mert mnt mondtam is,eleve fius is vagyok és fiukal jobban is kijövök,csak az a baj hogy sok idősebb (16-17) fiu lecseszett hogy mekkora kis k**va vok már hogy mégis mit képzelek én magamról,mit akarok én nállam idősebbektől...:SSSS persze van amúgy egy csomó haverom,akik 16-18 évesek és naon jól el tudunk beszélgetni BÁRMIRŐL...sokkal több ijen koru fiu haverom van mint velem egykoruak...
2010. dec. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!