Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért viselkedhettem így?

Miért viselkedhettem így?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon aranyos lány, akivel nagyon jó barátok voltunk (nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött). Egy ideig jó is volt minden, de aztán, nem kertelek, egy rohadt szemétláda voltam vele. Minden marhaságba belekötöttem, néha direkt úgy fogalmaztam, hogy az bántó legyen... és utána egy napig volt lelkiismeret-furdalásom. Utána minden ment tovább, bocsánatot kértem tőle, de két hét múlva ugyanez.

Egy idő után ő is ugyanígy kezdett el viselkedni velem, amit meg is értek. Azt viszont nem, hogy miért bántunk így egymással, amikor tényleg jó barátok is voltunk?

Azóta (kb. fél éve döntöttük el, hogy inkább hagyjuk békén egymást) viszont nem is beszéltünk egymással, sőt, kifejezetten irritáljuk egymást már a puszta jelenlétünkkel is. Pedig én még máig azt mondom, hogy semmi bajom nem volt vele soha, és még most sincsen, ahhoz képest belülről még mindig azt érzem hogy nem akarok a közelében lenni sem.

Rengeteget tanultam belőle, és biztos vagyok benne hogy soha többé nem is cselekszem így. Ettől független kíváncsi vagyok a magyarázatra. Szerintetek mi lehetett a baj velem/velünk?

(És kérlek titeket, rendes válaszokat írjatok. Tudom hogy nagyon nem helyénvalóan viselkedtem, de ezzel a kérdésemre még nem kaptam választ.)

17/F

2010. dec. 18. 13:16
1 2
 11/13 Orsós Charmander ***** válasza:

majd hülye lenne bevallani..pláne most :D

na de sebaj legközelebb ha hülyén viselkedsz már tudni fogod mi a "baj" :D :)

2010. dec. 18. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok és kicsit idősebb nálad, van egy barátom aki hasonlóan viselkedik velem.

Az első tippem nekem is az lett volna, hogy szeretted azt a lányt, csak még nem tudtam kezelni az érzést.

Az említette barátom(haverom) is így viselkedik. Már régebb óta ismerjük egymást, de még egy kedves szava nem volt hozzám. Folyton csak "szurkál", verseng velem stb.

Ennek ellenére érzem, hogy kedvel. Néha ki is mutatja - a maga módján. Illetve ha rákérdezek megmondja, mit érez csak nem felejt el odatűzni a végére valami beszólást.

Nem tudom miért, de sokszor mi is meg tudnánk ölni egymást. Főleg ő érzi ezt gyakran. Nem igazán tudok ezzel kapcsolatban nyilatkozni, mert én még senki másnál nem éreztem ilyet. Mindenesetre ez nálunk szexuális vonzalomba megy át, de ezzel a témát le is zárnám.

Nem tudom mi ez vagy miért van. Azt nem mondanám, hogy szerelem mert én alapvetően nem akarok tőle semmit, úgy értem kedvelem és jó ez így, de fel sem merült bennem, komolyabb kapcsolat vele.

Hogy nálatok is ez a helyzet vagy pedig az előző, hogy nem tudtad kezelni az érzést azt nem tudom.

Remélhetőleg máskor szerencsésebben alakulnak a dolgok. ;)

2010. dec. 19. 03:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is! Érdekes amit írtál, mert ebben is van olyan, ami ránk is ugyanúgy vonatkozott, mint a te esetedben, csak eddig nem említettem... "de ezzel a témát le is zárnám".:)
2010. dec. 19. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!