Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha buta vagyok?

Mit csináljak ha buta vagyok?

Figyelt kérdés
az osztálytársaim azzal csúfolnak hogy buta vagyok. És sajnos szerintem is így van, de nemtudom hogy tudnék ezen változtatni. Nemcsak tanulásban, hanem egyszerűen mondanak valamit és nem esnek le a dolgok :S Mit tegyek?
2010. dec. 14. 16:31
 1/8 Saten ‫҉ ***** válasza:
100%
Nem csak szimplán fáradt vagy? A jegyeket sohase hozd összefüggésbe azzal, hogy ki okos és ki nem... én is mindig kettes voltam pl angolból azt szerintem nem vagyok buta csak szimplán idióta :D Ilyen velem akkor fordul elő amikor túledzem magam
2010. dec. 14. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvass! Így bővül a szókincsed, szélesedik a látóköröd (így ha beszélgetnek vmiről a többiek, jobban be tudsz majd kapcsolódni). Iratkozz be a helyi könyvtárba, így nem kell minden könyvet megvásárolnod, és ott nagy a választék is. Eleinte olyasmit válassz, ami érdekel pl. vámpíros könyvek, vagy bármi egyéb,és ha könyvtárba jársz, úgyis a kezedbe akadnak majd már témájúak is.
2010. dec. 14. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Figyi, bár én 28 vagyok de azt kezdem észrevenni, hogy néha nem értem mit beszélnek a tévében a műcelebek, meg az utcán az emo-korosztály. Ami nekik vicces, lehet hogy neked nem. Más értékrend, ennyi. Ne foglalkozz velük.
2010. dec. 14. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Az előttem lévő tetszik;):) Igaz,..igaz...;)
2010. dec. 14. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
ha úgy gondolod hogy buta vagy akkor azért is mutasd meg hogy nem vagy az! legyél jó fej és csatlakozom az előttem szolokhoz olvas,vagy fejleszd a tudásodat
2010. dec. 17. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
ha csaj vagy és szép, akkor nem baj, mert amúgy is az a trendi elvileg, hogy buta libák legyünk, ha nem, akkor még játssz is rá szerintem:) vicces lesz, de te is jobban fogod érezni magad:D
2010. dec. 23. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy buta, inkább kicsit lassúbb a többieknél. Ezt erénnyé kell kovácsolni: nem buta vagyok, inkább megfontolt. S ez előbb utóbb így is lesz! Közben felméred a hiányosságaid és pótolod. Az önbizalmad is visszajön meglátod.
2010. dec. 24. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
3%
Nem vagy buta csak nagyon hátul voltál a sorban ahol az OKOSSÁGOT osztották,a következő osztogatásnál álly elöbb amely kb.2081-ben lesz.
2010. dec. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!