Lesz belőlem valami?

Figyelt kérdés
13 Éves vagyok, nagyon rosszul állok tanulásból szarok a jegyeim. Szinte majdnem mindenből bukásra állok. Én mindent meg teszek de semmi, még iskolát is váltottam mert a régi nagyon erős volt. Néha legszívesebben elmennék a világról. Az osztály társaim szemetek velem pedig semmit sem ártottam nekik. Alig van 1-2 barátom. Értelmes válaszokat. Köszönöm
2010. dec. 11. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Strici még lehetsz.
2010. dec. 11. 20:07
 2/4 a_maestro_főnök ***** válasza:

te meg 1. válaszoló nagyon kedves vagy. talán csak nem strici vagy te is ?

....

próbálj meg velük erről beszélni hogy most neked nem könnyű a helyzeted. nekem sincsenek valami hűdejó jegyeim, csak abból amit szeretek, a többit lesz..rom, és 1 emberrel vagyok jóba a 36ból.

2010. dec. 11. 20:40
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. dec. 11. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress egy szimpi tanárt, kérd a segítségét, úgy, ahogy itt is leírtad a problémádat. Ha mást nem is érsz el vele, legalább a saját tantárgyából javítasz, mert látja, hogy megvan benned a szándék. Ha a többi meg látja, hogy egyből javítani tudtál, ők is másként állnak hozzád. Sok esetben a rossz jegyek mögött ugyanis az van, hogy elkezdenek a tanárok beskatulyázni. Ebből egyedül nagyon nehéz kitörni, ezért kérd egy felnött segítségét!
2010. dec. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!